fredag 23. juli 2021

Viking helårstelt

Norskproduserte helårstelt for nordiske forhold. Fleksible løsninger og mange muligheter. Vi skreddersyr ditt helårstelt. Valgfri dybde og lengde på teltet . Vikingtelt AS produserer helårstelt til campingvogner.


Prisen gjelder ved bestilling og levering innen utgangen av.

Et unikt frittstående helårstelt for alle sesonger! Det er slutt på å sette opp og ta ned forteltet. Om du vil ha med deg vognen på tur er heller ikke det noe problem. I motsetning til hjemmesnekrede spikertelt i treverk er helårsteltene produsert i ikke-brennbart materiale.


Vi ønsker et pristilbud på å få satt opp en 3-meter stor markise på et helårstelt foran en campingingvogn. Vinterisolert fortelt fra Viking. Vogna står på Nes camping på . For komfort og trivsel!


Styret i Feriehjemmet Solviken har på styremøte den 13.

Alt det du har bruk for, om det er til sesong- eller reisecamping, til alle sesonger, finnes det et Isabella for deg. Suksessoppskriften er å lage helårstelt tilpasset den enkelte kundens . Grunnet kursvirksomhet holder vår administrasjon stengt fredag november. Telt Inaca Fortelt Helårstelt. Rivjern i rustfritt stål og plast, med oppfang og oppbevaringsboks. Kunder som kjøpte denne varen kjøpte også: Kost og feiebrett Quick-Qlean Kost og feiebrett Quick-Qlean Art.


Skuffe bestikk 96x3Skuffe bestikk 96x3Art. Telt: Helsport isfjell ( helårstelt ) og Helsport Ringstinn (pro). Sko: Viking Hunter, gode sko å gå i for nordisk fot.


Klær: Helly Hansen militærdress . Gå så inn på helårs telt og deretter Lewoos. Pettern har, Isabella villa og Viking.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.