fredag 23. juli 2021

Vegghengt servant

Levert av Norges største nettbutikk innen baderom. Skal du pusse opp på badet? Med de inspirerende produktene fra Porsgrund kan innrede baderommet uansett størrelse og personlig smak. Vegghengt porselensservant fra Catalano i Italia, i høy kvalitet.


Catalano er Italias ledende produsent av sanitærprodukter med hovedkontor i Fabrica di Roma.

De står for den høyeste produktkvalitet, italiensk design og fagkunnskap. Alt til VVS på et sted til lavest mulig pris. Vi tilbyr våre kunder fri frakt over hele landet uansett beløp eller størrelse. Vi har gleden av å vise frem Preikestolen.


Dette er en vegghengt vask som er perfekt på gjestetoalett og mindre baderom. Vasken på bildet er en prototype, men vaskene vil ha samme form med en annen overløps anordning. Matrialet er vanlig Eik. Den dype brunfargen på vasken kommer av kaffebehandling av treverket før .

Når man ser utvalget fra de forskjellige produsentene, finnes det både servanter som er meget smale i dybden, som er en servant for montering i et hjørne, og også runde servanter med en liten. Hvis du ønsker at montere et vegghengt toalett med innbygningssisterne bak, er det her et utvalg av små vegghengte skåler. Fiksturene våre til vegghengte servanter gir pen, enkel og sikker montering uten at du behøver å forsterke veggen ekstra. Og det veggtilkoplede avløpet gjør det mulig å skjule nesten hele røropplegget! Med Triomont-fiksturen vår er det lett å få en vegghengt servant.


Architec serien sørger for æstetik og funktionalitet på badeværelset. Serien indeholder toilet, bidet, urinal og håndvaske - alle designet af Professor Frank Huster. Every Day omfatter et komplett utvalg av utsøkte porselensservanter fra til 1cm.


Alle servanter leveres med ferdigborret hull til blandebatteriet. Høyden på fronten av servanten er cm. Vaskene kan boltmonteres, og har god avstillingsplass. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Dette bør være avgjørende for de valgene som foretas.


Gulvstående rustfri servant. Deca vegghengt servant. Rektangulær håndvask i italiensk kvalitetsporselen.

Servant rustfritt stål Delabie. Svært praktisk og flott servant på et lite bad. Kan tilpasses dine mål. Gammel løsning har to kraner, en for varmt og en for kaldt vann.


Denne ønskes byttet til et enkelt blandebatteri.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.