mandag 26. juli 2021

Verktøytavle

ByggeBolig,rh:byggebolig. Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet. Mindre verktøytavler i sort og hvitt for fleksibel og personlig utforming i verkstedet.


Kan bygges ut med flere verktøytavler og Biltemas sortiment av verktøyholdere . Se utvalget og bestill enkelt på nett!

Vis filter Lukk filter. På tide å dekorere veggen med verktøy? Klassisk og praktisk verktøytavle i lakkert metall med runde hull. Kan monteres i kombinasjon med flere paneler, verktøykroker passer da i skjøten.


Verktøy og kroksett selges separat. Har nå en sponplate til å henge verktøy på, denne er vel 2. Men nå som jeg har sparklet, og driver å maler så har jeg lyst til å bytte .

Praktisk oppbevaringstavle til å holde orden i garasjen eller boden. Les mer om Elfa verktøytavle platinum. Perforert verktøytavle for veggmontering.


Tavlen har 9mm firkanthull med 38mm hullavstand. Klikk for større bilde. Her ser du hvordan du kan holde orden med SKÅDIS verktøytavle i klesskapet, på hobbyrommet, . Du må kunne finne verktøyene raskt når du trenger dem. Hvis du henger dem på veggen, blir de lette å se og lette å få tak i. Heng verktøyet på veggen med SSG verktøykroker og p-plater, og få bedre oversikt. Viser alle resultater.


Stort tilbehørsprogram innenfor kroker og holdere. Arbeidsbord og skuffeseksjon følger ikke med. Gerdmans har alt for kontor, lager og industri. Sort pulverlakk utførelse.


Solid verktøyplate H:600mm som passer til vårt oppbevaringsskap NEO. Få orden på verktøyet og .

Slangebøylen kan også brukes for å henge opp ledninger, tau og lignende. Designet for bruk på våre verktøytavler. Praktisk verktøytavle med opphengskroker, topphylle og oppbevaringsboks.


Passer like godt i garasjen som i boden! Holdere som hjelper deg å holde orden. Leveres med forskjellige oppheng.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.