fredag 16. juli 2021

Verktøykoffert

Vi har en rekke kofferter, kasser, bagger og sekker til verktøy og annet småustyr. Sorter etter: Ingen Popularitet Gjennomsnittsrangering Nyhetsgrad Pris: Lav til Høy Pris: Høy til Lav. Egnet for oppbevaring av kamerautstyr, ømfintlige instrumenter og verktøy m. Mål: 4x 3x 1mm (bxdxh).


Verktøykoffert med verktøy deler.

Praktisk servicekoffert for alle behov. Klikk for større bilde. Dette er en verktøykoffert som er lagd for å vare, med solide hengsler, . Kjøp VERKTØYKOFFERT 1DELER - WISENT online hos BAUHAUS. Leveres uten verktøy, men med tilpassede plater med rom til mange varianter av håndverktøy. Parat verktøyskoffert med uttrekkshåndtak og hjul.


Mannesmann verktøykoffert med 1deler! Tysk sertifisert kvalitetsverktøy med hele års garanti!

Vi sender ordren din samme dag som du bestiller! Modell med to avtagbare paneler med elastiske stropper til verktøy. Dobbelt dokumentrom og stort bunnrom med tre bokser til oppbevaring av mindre . Tøff verktøykoffert i plast med deler! Her har du hammer, sag, skrujern og alt annet en liten snekker kan trenge av verktøy.


Festival VERKTØYKOFFERT DELER. Kofferten er stablebar og leveres med . Vanntett og støvtett verktøykoffert som tåler mye. En super koffert for deg som liker å mekke selv. Alt du trenger av viktige verktøy!


Stor og robust koffert med stabilt lokk som er utstyrt med dempere for å hindre at lokket faller ned. Inneholder deler med ergonomisk riktig verktøy som . Stanley verktøykoffert med One-hand Interlock for enkel åpning. Flyttbare skuffer og nok plass for større . Robust konstruksjon med stort lagringsvolum.


Komplett verktøykoffert.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.