fredag 16. juli 2021

Uldal skyvedør

Våre skyvedører har et funksjonssikkert beslag som gjør at døren skyves med et enkelt håndgrep. Døren har minst ett skyvbart og ett fast felt, og kan kombineres med flere faste glassfelt for å oppnå en større glassflate. Se tilbehør for valgmuligheter til denne døren. Uldal PVC vinduer og dører bevarer styrken år etter år.


PVC og hvordan vi produserer dette?

Uldal kan tilby dører med glassfelt til de fleste behov - PVC, tre eller aluminiumsbekledd tre. Hos oss finner du en mengde varianter som passer til ditt prosjekt på jobb, hjemme eller på hytta. Aluminiumsbekledde dører kan fås som to-farget - om du ønsker annen farge utvendig enn innvendig. Balkongdør 1- fløyet - tre.


Trykk på bildet for å få best opplevelse av våre vinduer og dører. Sveitservilla med 4-rams sidehengslet vindu. Trevinduer og dører med aluminiumsbekledning. Vindu PVC Bamsebo Barnehage.

Prosjekt: Bamsebo barnehage. Uldal skyvedør med vippefunksjon gir trygghet og komfort natt og dag. PVC vinduene fra Uldal har vært i bruk i over år, uten at det vises tegn til svekkelse i overflaten. Den unike kombinasjonen skyvedør og vipp- funksjon gir frihet til å lufte døgnet rundt. Skyve-posisjonen gir full tilgang til uteareal.


Skyvedører : direkte levering, bredde opptil meter, lav terskel. Produktutvalget er omfattende innen vinduer: FASTKARM, TOPPSVING, TOVEIS INNADSLÅENDE,. Alle ovenstående vinduer og dører kan aluminiumbekles for. Jeg jobber i bergen, og vi velger derfor som oftest lyssand både på vinduer og dører pga rask levering.


Men noen ganger velger gjerne kunden andre produkter. Og eg vil si at lyssan nordan og uldal alle er like gode merker. Og visst det først skulle være noe gale så retter de opp raskt!


Skal ta en ordentlig runde å innhente flere priser. Er Natre kjent for bedre kvalitet enn Nordan, Uldal , Lyssand o. Monteringsanvisning av Vipp- skyvedør. Med balkongdør 2-fløyet fra Uldal får du hagen nærmest inn i stuen din.

PVC skyvedører har et funksjonssikkert beslag som gjør at døren skyves med et enkelt håndgrep. Opptatt av god kvalitet til en riktig pris? Uldal utvider nå PVC sortimentet med konkurransedyktige priser. Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge.


Vi er en moderne bedrift og en seriøs, solid partner for alle som ønsker riktige og holdbare dører og vinduer til nybygg, påbygg eller rehabilitering. Det skal være enkelt og trygt å være Uldal -kunde. Derfor har vi egen serviceavdeling.


Lekre balkong- og vindusdører gjør terrassen mer innbydende. Hos MAXBO vil du garantert finne balkong- og vindusdører som passer din stil. Deliver to: Høietun 231A, Mosby.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.