onsdag 21. juli 2021

Veggskinne hylle

Av stålplate, med hullrad for variert hyllemontering. Hvis du må ta hensyn til spesielle forhol for eksempel skråvegg, eller bare ønsker å montere hver hylle til veggen, er vårt tradisjonelle hyllesystem . IKEA - ALGOT, Veggskinne/hyller, Delene i ALGOT-serien kan kombineres på mange ulike måter og er derfor enkle å tilpasse etter behov og plass.

IKEA - ALGOT, Veggskinne/hylle/krok, Delene i ALGOT-serien kan kombineres på mange ulike måter og er derfor enkle å tilpasse etter behov og plass. Pulverlakkert stålskinne som holder brakettene på plass. En hylleknekt av metall for montering av flyttbare hyller på skinne.


Som hylle brukes med fordel hyller av melaminplater eller furuplater.

Knekten haker du på en hengskinne eller veggskinne. Du kan flytte knekten i høyderetningen, med mm intervall, noe som gjør at du kan plassere din hylle . Trinn Montering av veggskinne (se side 2). Trinn Plassér hyllen i ønsket posisjon på knekten og sett en blyant-.


Her finner du veggskinner, furu- og eikeplater og hele reoler. Våre prisgunstige furuplater av miljømerket, stavlimt finnes i en mengde størrelser og har en høy .

Veggreol med tidsskrifts- hyller i 30° vinkel. Det være seg åpne hyller for bøker, brosjyrer eller permer, eller kraftigere stasjonære eller. Hullavstand på søyler og veggskinner er mm. Veggskinner lagerføres i farge hvit, sort og krom.


Rustfrie skruer for veggskinne til hyllesystem HT, betong, 10-pakk. Hylleknekt for veggskinne beregnet på tre- og glasshyller.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.