torsdag 10. juni 2021

Westbjørn snøfres

Fransgård har snøfresere fra det helt enkle for gårdbrukeren til fresere med stor kapasitet for proffene. SISU er lagerførende på 2-trinns og V-fresere fra . Laste ned Westbjørn BR 1500-24snøfres (24389bytes).

Kjøp trygt og sikkert hos våre forhandlere. Nye Westbjørn S-24Mk III er summen av års erfaring med totrinns snøfresere . Trur eg har ein 22øko her med nokre defektar. Gjerne interessert i å kjøpe brukte deler om nokon har.

Enkel kostruksjon og lettbetjent; Perfekt for private og semiprofesjonelle brukere . Vi ønsker deg til lykke med ditt kjøp av SISU Westbjørn snøfreser og er sikker på at du har gjort. Sideslitestål er også nytt på snøfresen og integrert kategori trepunkt som passer i fronthydraulikk! Nyheten sammen med dyp vifte, innmaterskrue gir den . Stor kapasitet, kraftig oppbygning mange forskjellige features.


V-fresere , Westbjørn type 20– 21– V-2350. Sentralt i den mest snørike landsdelen finner vi én av.

Tenker til neste år å anskaffe en snøfres for å bruke på Claas Arion. Godt brukt westbjørn snøfres med hydraulisk vendbar tut fresen er i grei stand. Westbjørns små og store snøfresere, sandstrøere og andre.


Vestas Hydromann, firmaet som produserer Westbjørn, begrunner overgangen . Snøfres, Westbjørn E-22- Hydraulisk styring av tut - Tillegg for hydraulisk styring av nedbrekksklaff Ta kontakt på tlf 49for mer info. Vi har nå Westbjørn snøfres salg fra Finn. Fresen er konstruert med rette sidevegger for optimal tilførsel av snø til vifta.


Vifte og viftehus er produsert i høyfast stål og de hengslede innmatervingene er . Arbeidstimer 0; Merke WESTBJØRN SNØFRES; Modell 12FRONTFRES; Årsmodell 2013; Pris 25000. Westbjørn 2-trinnsfres, eller m, hydraulisk eller mekanisk drift. Westbjørn kunstgressbaneskjær med arbeidsbredder på 3 .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.