torsdag 10. juni 2021

Vikeså glassindustri as

Vikeså Glassindustri AS leverer i dag glass til kunder over hele Norge. Vi leverer ukentlig i hele Sør Norge. Vår samarbeidspartner og leverandør av glass til vår produksjon er Euroglas i Tyskland. Euroglas er en stor produsent av glass med en lang rekke egenskaper og spesifikasjoner.


Dette strekker seg fra vanlig glass til . Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.

Selskapsform, Privat aksjeselskap. Norsk glassindustri handler mer og mer om bearbeiding av glass og stadig mer import av isolerglass. Samtidig har produksjon av sikkerhetsglass, både til personsikring og sikring mot hærverk, økt betraktelig her hjemme. Ledige stillinger, bedriftspresentasjoner, traineeprogrammer og yrkesguide.


Startsiden for jobb og karriere i Norge. Brannklassifisering av materialer er basert på tester etter normer og standarder. Ulike bransjer opererer med ulike standarder og disse kan ikke uten videre sammenlignes eller overføres til andre standarder. For at et materiale skal være klassifisert i henhold til en gitt standard skal det .

Dette er kompaktlaminat i tykkelser -13mm. Disse platene består av en kjerne av trefiber og herdplast med dekor overflate på en eller på to sider, . Virksomhetstype, Hovedkontor. Finn tekniske varer og tjenester, varemerker, leverandører, kontaktpersoner og de siste anbudsutlysningene og kontraktstildelingene. Bedriften har innrapportert følgende stillingstitler til Aa-registeret: Avdelingsleder (Industri), Kontormedarbeider, Selger (Engros), Produksjonsarbeider (Industriell Glassproduksjon). Her finner du kontaktinfo, åpningstider, avdelingsoversikt, og kart med mer.


Annen steder i nærheten. Oversikt over bransjen bensinstasjon i Bjerkreim. Entreprenør: entrepriser fordelt på forskjellige foretak. Fasadeentreprenør: HubroHansen AS. Rådgivere: Rambøll Norge, Asplan Viak, Norconsult,.


Multiconsult Landskapsarkitekt: Asplan Viak. Profiltype fasade: Wicona fasadeprofil. Energy glass Tempered glass Laminated glass Sun protection glass. Norges største nettavis for økonomi og næringsliv.


Egir deg det aller siste fra aksjemarkedet og tar pulsen på norsk og internasjonal økonomi, sammen med de ferskeste nyhetene fra felter som IT, ledelse, bil og personlig økonomi. Ingen produkter ble funnet som passer dine valg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.