fredag 11. juni 2021

Utvendig pipe

Røykrørsgjennomføring gjennom yttervegg til utvendig skorstein. Vi har lang erfaring med stålpiper. Med vårt kalkuleringsprogram kan du selv beregne hva slags stålpipe du trenger - Nordpeis.


Skal montere en utvendig pipe , med gjennomføring gjennom yttervegg. Noen som vet hva jeg skal gjør med vindsperre og dampsperre for å få .

Dette går på at en utvendig pipe kan gi dårligere trekk siden den alltid vil være kald. Gjennomføringen i vegg krever også spesielt isolert rør og . Har du noen ganger tenkt etter å ha kommet hjem til kald bolig midtvinters at peisovn – ja, det hadde vært noe. Du tar av deg vinterjakken, skrur opp . Jøtul stålpipe passer alt og alle. Den passer like bra i nye som i gamle bygg.


Våre stålpiper kan plasseres på tradisjonelt vis fra toppen av ildstedet, fra gulvet i første etasje, bakmontert innvendig eller utvendig.

Det kan tilkoples inntil 3 . Rør i pipen eller vifte til pipe , kan være løsningen! Naturlig trekk er lik: Vektforskjellen mellom røykens temperatur og utvendig temperatur. Pipa monteres som forlengelse av røyk-kammeret eller som på bildet, med utvendig pipe. Dybden er gitt ut fra krav til avstand til brennbart materiale.


Pusse vekk løs, gammel maling, vaske pipe og slemme 2-strøk. Pipa er for det meste ferdigpusset, . Store mengder nedbør gjør at pipene begynner å trekke inn vann. Feiing av skorstein i boligområder er i utgangspunktet kommunens ansvar, men at den er i god stand og fungerer etter forutsetningene, det er huseierens. T-del med feieluke Ø 2mm. For utvendig spor tilsvarende Torx-systemet.


Sporet gir minimalt tap av kraftoverføringen. Bli den første som omtaler dette produktet. Ved porøse underlag som mur og puss bør først underlaget forsegles med Isola Tape Primer.


Start ved pipens forkant.

Kutt opp en lengde Isola . Lager: Bestillingsvare. Utvendig stålpipe med T-stykke ……. Bruk varmebestandig fugemasse til å tette utvendig mellom pipe og veggjennomføring.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.