torsdag 10. juni 2021

Utvendig panel

DOBBELFALS KLEDNING GRAN 19X1FERDIG GRUNNET. Utvendig kledning beskytter huset i årevis og påvirker dets utseende. Kledning Rektangulær Gran 19x1Grunnet Visir kl 1.

Med vår priskalkulator kan du enkelt finne ca. Sammenligne også mot å gjøre malejobben selv, eller sette den bort til andre. All kledning leveres ferdig råtebeskyttet, grunnet og malt eller beiset ett strøk i valgfri farge.


Grunnet dobbelfals/rektangulær kledning x 1mm.

Utvendig kledning av tre har lange tradisjoner her til lands. Helt siden 1600-tallet har tre vært benyttet som det mest vanlige fasadeproduktet. Bruk av trekledninger har lange tradisjoner i Norge, og er det naturlige valget for alle som vil bygge miljøvennlige hus.


Det er flere hensyn å vurdere når man skal bytte eller sette opp ny utvendig kledning. Denne veiledningen vil forsøke å belyse noen av dem.

De fleste trehus på innlandet har stående kledning, mens liggende. Denne ”Fokus på tre” omhandler overflatebehandling av utvendig kledning. Kun generelle og kort- fattede opplysninger vil bli gitt,. Utvendig veggkledning - med margen ut og rota ned!


Tradisjonelt er det benyttet gran, furu og osp til kledning av hus. Det finnes i hovedsak forskjellige typer av produkter som benyttes ved industriell behandling av utvendig kledning. Håndspikring er vistnok det beste og er også det som blir . Er det noen kyndige mennesker her som kan råde meg litt i forhold til det å bruke spiker eller skruer på utvendig panel? Malermester Jens Petter Lunde viser hvordan du maler huset utvendig. Vi har delt det opp i fire videoer, og denne . Med et uhøvlet panel er beis et naturlig valg, blant annet fordi den trenger så godt inn i treverket.


Beisen er lettere å vedlikeholde, men slites . Utvendig perlerustikk SPmed ru flate utsortert av 1. Dimensjon: 19x120mm Diverse pakkestørrelser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.