mandag 7. juni 2021

Trelast drammen

Det meste av trelast og byggevarer, vinduer i PVC og tre , dører, stort utvalg av. Norge › Buskerud › StrømsøBufretLignendeKontaktinformasjon for Grønland Trelast Drammen, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer.

I mai 19åpnet vi Grønland Trelast i Drammen. I 20valgte vi å bli en del av BYGGI kjeden for på den måten å bli enda bedre på pris, tjenester og kvalitet til . Xl-Bygg Asker Trelast har kjøpt byggevarebutikken på Gulskogen. Drammen Høvleri ble etablert og har drevet handel med trelast og .

Tømmerstokkene ble sluppet ut i Drammensvassdraget for å la elva frakte det ned til elvemunningen. Drammen ble et viktig utskipingssted for bjelker og trelast. I 20valgte vi å bli en del av BYGGIkjeden for . I år er det år siden han begynte i Grønland Trelast i Drammen. Vi møter opp til avtalt tid en torsdag morgen i Neumanns gate og blir tatt . Juridisk selskapsnavn, Grønland Trelast AS. Gateadresse, Neumanns gate 1 30Drammen.


XL-BYGG Drammen Høvleri AS i Drammen er en av våre lokale forhandlere av byggevarer og trelast i ditt område. XL-BYGG Asker trelast får etter overtakelsen av Drammen Høverli en omsetning på ca 1- 2mill kroner. Søk etter trelast drammen ga Gule treff. Neumannsgate 1 30Drammen (Buskerud).


Ingvald Ludvigsensgate 2 30Drammen (Buskerud). Drammen Trelast Dørfabrikk Melgaard i Drammen, anmeldelser skrevet av ekte mennesker. Yelp er en gøy og enkel måte å finne, anbefale og prate om hva . Tilbyr byggevarer og interiørprodukter, samt maling, verktøy og sesongprodukter i hele Norge.


Det var drammenserne som lærte verden å skjære trelast,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.