onsdag 9. juni 2021

Trampoline montering

Då var det på tide å montere den storm-skadde trampolina! Våren er kommet og trampo monteres. Produktet har en garanti som gjelder ved produksjonsfeil, denne garantien reguleres av Forbrukerskjøpsloven.


Loven gir regler om hvilke rettigheter . Bruksanvisning for trampoline med sikkerhetsnett.

Ikke om det bare er en vanlig trampoline med sikkerhetsnett (som du finner i annenhver hage). Det gjør du glatt alene, ikkeno problem. Kjøpte trampoline på europris ifjor sommer. Har mistet bruksanvisningen, og husket det var noe spesielt når fjærene skulle monteres. På samme måte som annet leketøy skal også trampoliner være CE-merket.


I tillegg skal det følge med veiledning til hvordan du skal montere , bruke og . TRAMPOLINE -SJEKK: Se over alle deler på trampolinen, og ta en ekstra sjekk på fjærene. Hvis man hopper alene på en trampoline er det ikke så vanlig at man faller av.

Populære tilbehør er f. Ved montering av trampoline plikter andelseier å etterkomme følgende retningslinjer, som. Les bruksanvisningen før montering og monter i henhold til denne. Monteringsanvisninger for følgende traMpoliner. Vi har testet trampoliner. Hvor god er spretten, er sikkerhetsnettet godt, og er de enkle å montere.


Se hvilken trampoline som ble best i test her. Försök inte att ned- montera någon del av studsmattans ram . Lekende og morsom trampoline. Trampoline NORTH Pioneer.


Førstgangs montering var litt utfordrende da koblingene av selve . Riktig montering av trampoline : Følg bruksanvisningen når du setter opp trampolinen. Spør i butikken der du kjøpte .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.