torsdag 3. juni 2021

Teblomst farge

Teblomst oppleves som en dempet rødlig farge, og kan i enkelte belysninger oppfattes som svakt rosa. Fargen står fint til andre toner med en .

En lys gulaktig beige tone som fungerer utmerket til farger som 18Hvit Te. Teblomst oppleves som en dempet rødlig farge, og kan i enkelte belysninger . Fargekode: Jotun Teblomst S10Y50R, morgengry. Teblomst oppleves som en dempet rødlig farge, og kan i enkelte belysninger oppfattes som svakt rosaaktig.

Vi har teblomst i noen rom (uten mye dagslys) og synes den er veldig delikat. Jeg liker fargen, men er redd den vil gi et litt tyngre preg enn vi egentlig ønsker. Kalkgrå, en nydelig farge som er en blanding av brunt og beige.


Teblomst på vegger i kombinasjon med tapet fra Scandinavian surface og lister i fargen klassisk hvit. Kontrastveggen er malt med en egenlaget farge. Fargekode vegg: Teblomst jotun pure color (supermatt). Vi vil ha hvit farge, men ikke kritthvit. Har en farge som heter Teblomst, den er ganske så hvit.


Jeg fallt for tre farger i butikken: Stratus, Morgendis og Kalk.

Teblomst (2104) kan også nevnes, men denne er litt mørkere enn refleksjon, . Altså en kald beige farge, uten de gule tonene. Huff, jeg skal jo male stua, men vet jo ikke hvilken farge en skal velge i. S1002-Y50R er samme farge som vi kaller 21Teblomst som er nydelig til helt hvite detaljer i Chi men bare du kan svare på om dette er en farge som passer . Selger spann med Wonderwall maling med fargen Teblomst. Spannene er kjøpt på Coop obs lagunen torsdag november 2013. Kan litt av alt men akkurat det med farger og valg.


Ellers synes jeg marrakech er er en lekker farge, og det samme er teblomst. Vår fargepalett gir deg et stort utvalg av flotte farger å velge mellom. Se gjennom fargekartene for å finne fargen du ser etter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.