torsdag 3. juni 2021

Takstein skifer

Takskifer er ikke mye dyrere enn takstein. Men holdbarheten er mye lenger. Og finere tak får du ikke! Et hus er bygget for å vare i flere generasjoner. Altaskifer er uslitelig.


Levetiden på skifer som er fagmessig montert kan være flere hundre år.

Spesielt gode priser på bruddskifer,flis og trappetrinn. Nå er det kampanje på . Størrelsen er 52x35cm, den største på markedet. Ligger henteklar på paller. Kan være behjelpelig med lasting.


Søkeord: dråpeskifer, takstein , skifer. Bør jeg ta vare på skifer `n å bruke den på ny igjen, eller takstein ? Så ny taktekking og nytt undertak og nye åser.

Vinkel på taket er vel rundt grader. Og er det noe Valdres har mye av, så er det skifer ! Derfor er det viktig å holde kunnskapen om skiferen, og vedlikehold av den, levende i denne regionen. Ved Valdres Folkemuseum holdes det årlig flere kurs rettet mot håndverkere og nevenyttige huseiere. Bygningen som skulle få nytt skifertak ligger på . Takstein ser ut som skifer.


Turmalin heter en ny teglstein fra Monier. Av: Per Bjørn Lotherington. Legges som annen skifer. Den kan brukes i alle helninger over dette, til og med som fasadeplate på grader, går det fram av pressemeldingen. Den er tilgjengelig i svart glass i dag.


Trinnlengden er fast på cm. Stigen leveres som 3- og 2-trinnsmoduler og monteres til bærende konstruksjon med tilhørende innfestepakke tilpasset takbelegget. Pris: Alder: Brukt, rengjort takskifer til salgs. Både dråpeformet, rektangulær og firkantskifer (ruteheller). Foto: SINTEF Byggforsk.


Denne anvisningen gir oversikt over taktekning av tegltakstein, betongtakstein, skifer , bordtak, kavletak og takspon slik de ble brukt på mindre bygninger i tidligere tider. Anvisningen er ment som et hjelpemiddel for alle som arbeider med å bevare og utbedre eldre bygninger.

Datura er en flat, moderne og stilsikker takstein i tegl. Skifer takstein fra Kr. Farger og overflate er som skapt for moderne arkitektur. Kalles lillebroren til Actua.


Resultatet er et tak med karakteristisk horisontal linjeføring. Trykkfarger kan avvike fra fargen på . Formatet har et enestående uttrykk fra tidlig forrige århundre og egner seg derfor godt til rehabiliteringsprosjekter. Se gjerne en prøve for naturlig fargegjengivelse. Re: Ca pris på takstein.


Rekner med at det er skifer du meiner? Skal også legge om taket hjemme og har tenkt å betale en del mindre enn det er jo somregel endel stein som kan brukes om igjen. Tror nok det fortsatt blir litt dyrere enn moderne tak, . TAKSKIFER AV HØY KVALITET Vår takskifer er hard og frostsikker. Husbyggerne var innstilt på å legge skifer på taket, helt til prisen kom. Nå risikerer de å måtte fjerne det nylagte taket, og i stedet legge på svært dyr skifer.


Dette syntes vi var altfor mye, da pris for legging av grå takstein på det nye huset og garasjen kom på rundt 150. Jeg hadde egentlig tenk meg rullestein som kant til bed. Vi har altså mye å gjøre. Et hus ble revet for å sette opp vårt og det ligger mengder med takstein av skifer her.


Litt i tvilom det ser merkelig ut. Tilformet skifer har hakk eller hull slik at den kan festes med spesielle skiferspiker og legges om igjen flere ganger. Takvinkelen må være grader.


Forventet levetid er minst 1år. Dette er et tungt tak som stiller større krav til . Bruksområde: takstein , bygningsstein, gulvflis, terrassedekke, trapper m.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.