fredag 4. juni 2021

Takplater monter

Ta kontakt for store og små spørsmål om tak, så hjelper vi deg med å komme i . Stemmer det at ditt nærmeste byggevarehus er Montér Lillestrøm?

Du har ikke javascript aktivert i din nettleser. BufretSkruer decra sort ny 5stk pr eske. Enkel guide i hvordan montere og skjøte takplater i stål.


Se guide for hvordan skjøte og legge nytt ståltak med Verform Trapesplater.

Hvordan montere og skjøte takplater i stål. Se guide for hvordan skjøte og legge nytt ståltak med Verform Takpanner. Virksomheten innbefatter Optimera Proff, Optimera Handel, Optimera Logistikk, Optimera Byggsystemer og kjedene Montér, Flisekompaniet og Byggi.

Monter selv eller med hjelp av profesjonelle håndverkere. Produsenten av takplater angir om man starter monteringen fra venstre eller fra høyre side av taket. Legg så den første platen nedenfra ved takets ytterkant. Hvis platene har vannlås i sideomlegget . Video som viser hvordan du monterer Huntonit takplater.


Flytt den tynne trelisten og monter neste plate. Skruer, spiker, kramper, festemidler, 40. Takrenner og tilbehør, 3 Bygningsbeslag, 26.


Taksikring og beslag, 3 Håndverktøy, laser . Før montering begynner bør du kontrollere det bestående papptaket. Monter disse i takfallets retning med en avstand på. Skruer må trekkes til slik at skruhode ikke stikker over lekten og kommer i konflikt med montering av takplatene.


Montering av aluminium takplater med trapesprofil. Lafarge Tekkin AS er ikke ansvarlig for skader eller mangler ved montering eller skade som følger av .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.