tirsdag 11. mai 2021

Vinterhage tilbygg

Artikkelen gir svar på de vanligste spørsmålene om byggesøknad for tilbygg. En isolert konstruksjon er i praksis et tilbygg som kan benyttes som innerom hele året. Denne kunden ønsker tilbygg med vinterhage, dvs isolert hagestue som kan brukes hele året.

Deler av taket skal være balkong utenfor et . Tilbygg til huset kan være på inntil kvadratmeter. Enkel byggemelding under m2: Tilbygg uten vann kan du i de fleste tilfeller få. Dette passer fint hvis du skal bygge en vinterhage eller en større stue.

Noen som har erfaring med leverandører av ferdigmoduler? Et enkelt tilbygg (vinterhage) med bruttoareal inntil kvm + kjeller uten våtrom (rom med sluk). Tiltaket må være i samsvar med planbestemmelser og annet . Folk som har vinterhage benytter den mye - de flytter rett og slett ut fra stuen og inn i. Fordi vinterhagen er et tilbygg bør den innordne seg det eksisterende hus . Byggherre ønsket: - eget kjølerom (tilbygg) i tilknytning til kjøkken - tilbygg/vinterhage mot vest for å utnytte tomten og ettermiddagssolen - ombygging av stue, . Saken gjelder søknad om tillatelse til tilbygg vinterhage.


VEDTAK: Tiltaket: Med hjemmel i plan- og bygningsloven § 29-avslås . Tilbygg til hus/vinterhage bygget av oss til en famile på Stjørdal.

Her ble også levert og montert vinduer og skyvedør fra NorPol. En vinterhage er et tilbygg du kan bruke hele året. Glasset må derfor være isolert og det samme gjelder for gulv, tak og vegger. Slike tilbygg skal ikke inneholde rom for varig opphold eller . Prosjektering og bygging av vinterhage som tilbygg til eksisterende enebolig. DSCN1896; DSCN1903; DSCN1906; DSCN1927; DSCN1928; DSCN1929 . Bryne Mølle er nå ferdig rehabilitert, og vi er stolte over å ha ansvar for arbeidet på det nye ungdomskultursenteret.


Uisolert vinterhage med skyvbare dører mog overbygd terasse 24munder samme ryggåstak. Grunnarbeid i form av graving og støping. Har flislagt terrasse som vi har fått godkjent å lage overbygg over.


For dag siden - Vi vurderer derfor å utvide stuen med et tilbygg (eller en vinterhage) på m2. Stuen ligger på bakkeplan og det er per i dag en terrasse i foran . Selve spiseavdelingen er som en vinterhage der den befinner seg under glasstak, med tilknytning til hagen. Omringet av gr�nn natur som titter inn gjennom de .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.