onsdag 12. mai 2021

Verktøyvogn biltema

Robust oppbevaringsvogn med skuffer med kulelager. Mål med hjul: 6x 4x 8mm. Meget solid og funksjonell vogn for arbeid og oppbevaring. Av pulverlakkert metall. Kan utvides med sortimentskuff .

Transportabel verktøyvogn for garasje, verksted etc. Av epoksylakkert stålplate. Kulelagrede skuffer med gummiert bunn. Svingbare hjul Ø x mm. Produsert i blå epoksylakkert stålplate.


Robust vogn med uttrekkbare og kulelagrede skuffer med antisklimatter. Bil-orienterte varehus som Torshov . Jeg ser jula og biltema selger dette, men hvordan er kvaliteten på disse ?

Derfor vurderer jeg å kjøpe meg en verktøyvogn med verktøy. Brukte wurth verktøyet i Sonic verktøyvogn på forrige jobb som. LISTA er ansett som markedslederen innen arbeidsplass- og lagringsløsninger i. Biltema og sette på takrailsen. Avtakbar øvre del med sortimentrom i lokket. Kraftige hjul og ned fellbart håndtak.


Verktøyvogner med kulelager på tilbud hos ELFA nå: Se tilbudet her. Jeg har lyst på ei verktøyvogn men vil ikke bruke så altfor mye penger. Jeg har en far som har vært bilmekaniker i år nå, og han var like spent som meg :P Han styrer unna biltema verktøy etc. Tengtools verktøyvogn med verktøy og Tengtool tt-sett selges billig.


Så var jeg en tur på biltema , og såg den perfekte alu. Har bestemt meg for å investere i ei verktøyvogn. Er lei av å leite etter. Er det bedre å invistere i skikkelig verktøy nå, eller bare kjøpe biltema verktøy? Har dere andre ambefalinger av verktøyprodusenter?


En verktøyvogn kan være enkel eller avansert, simpel eller gedigen.

Har en Rancilio Silva og Rocky selv, kan . Det er defintivt mest for pengene. Når det gjelder Pipeverktøy kjøpte jeg 3sett i .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.