onsdag 12. mai 2021

Treskruer dimensjoner

Fransk treskrue Varmf 6x65 . Et annet stort bruksområde. Elforsinkede skruer i ulike dimensjoner. Grovt sett skiller vi mellom treskruer og maskinskruer.


Treskrue SPAX Panhode Blankforsinket Torx.

TRESKRUE CORRSEAL 0X120FH A100. Benyttes til lastbærende tre-konstruksjoner. En lang rekke faktorer er medbe- stemmende for en skrues uttrekks-. Dimensjoner : d mm, L - 1mm. Hvilken dimensjon på borren ville dere i tilfelle brukt?


Vil bare advare mot å skru franske treskruer uten forborring. Ettersom en treramme alltid er i bevegelse, kan en for liten dimensjon gå utover festemiddelets levetid og styrke.

Robust og slitesterk koffert i plast. Gjennomsiktig lokk gir god oversikt. Sjekk tilgjengelighet og leveringstid på Jernvarer hos de ulike nettbutikkene som selger. For innendørs bruk i tre.


Angi dimensjonene i kommentarruten ved e-handels ordrer. Noe alle hjemmefiksere må ha! Forsinkede treskruer med forsenket TORX-hode for innebruk.


Gipsplater og løse fiberplater, som er . Det er ikke normalt å merke plateskruer, maskinskruer, treskruer og små dimensjoner. Kofferten inneholder utvalgte dimensjoner av skruer med forsenket hode og . Vår beste markedsføring er gode referanser og . Syrefaste franske treskruer med 6-kant hode. Leveringstid på ikke lagerførte størrelser ca.


Vær derfor nøye med å velge en rustfri skrue av en dimensjon som tåler at virket. Friksjonsnedsettende stammefres på lengre dimensjoner , samt sylskarp spiss med liten radius som sikrer direkte grep i materialet, uten .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.