torsdag 13. mai 2021

Tregulv bergen

Gulvspesialisten 1 gulv , vi leverer og monterer alle typer parkett og tregulv til private hjem og profesjonelle aktører. Vi utfører sliping og behandling av alle typer tregulv og trapper. For å få tilbake strukturen i gulvet er det sliping som er løsningen.


Tellnes gulvsliping har lang erfaring fra bransjen. Kundeporteføljen har blitt stor og god etter mange år i bransjen.

Bergen Parkettservice AS er din gulvspesialist. Ingen jobb er for stor eller liten. Vår kompetanse er din trygghet. Geitanger bygg er en ledende aktør innen alt av byggevarer i Bergen.


Vi har den flotteste utstillingen og det største utvalget av gulv. Raskt, enkelt og billig. Med tregulv og parkett fra Byggmax vil du få et vakkert gulv av høy kvalitet.


Vi har de fleste tresortene og utstyret du trenger for et vellykket resultat.

Det er enkelt å legge nytt gulvÅ legge et nytt parkettgulv er veldig enkelt. Med litt tålmodighet og arbeidsvilje kommer . Marmor, vinyl, kork eller flytesparkel. Mulighetene er mange, enten man har mye eller lite å gå på. Har hjemmet ditt behov for et nytt gulv eller trenger du rett å slett en renovering av ditt gulv ? På Byggmakker har vi alt fra parkett og gulvbelegg, til moderne laminatgulv. Paret hylte av begeistring da de fikk se hva Tid for hjem hadde gjort med kjøkkenet.


På tide å olje gulvet ditt? Vår og sommer er den perfekte årstiden for å tilføre ny olje i gulvet ditt. Om gulvet ditt trenger en ny oppfrisking, avhenger mye av bruk. Her får du svaret på hvordan du kan sjekke om gulvet ditt trenger å bli . Den gode tradisjonelle fargen, skal man gå langt tilbake i ti er brune gulv. I gamle dager la man ubh gulv om verken var pusset eller høvlet i overflaten.


Lakket tregulv kan du få hos Skovin gulv i Oslo og i Bergen. Vi har et mangfold av ulike behandlinger og farger. Ta en tur innom oss for mer informasjon.


Vi er spesialiserte på alle typer tregulv.

Hvilket gulv skal jeg velge? Et gulv brukes hver dag, derfor er det viktig at du velger et gulv som har utseendet, komforten og slitestyrken du vil sette pris på i det daglige. Gulvsliping og vedlikehold av gulv , samt montering og overflatebehandling av alle typer gulv. Vi tilbyr snekkerarbeid og rehabilitering av hus og leilighet.


Markedsledende leverandør av vakkert og solid kvalitetsgulv. Parkett og tregulv av høy kvalitet, produsert i Europa. Finn ditt gulv og la deg inspirere. Selskaper i Format Gruppen AS.


Format Maling - Format Naturstein - Format Slip og Gulvpleie - Format Stål og Glass - Format Gulv og Interiør - Format Nettbutikk - Format Mur og Flis . Både heltre, parkett og andre typer gulv og trapper.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.