onsdag 12. mai 2021

Teknisk fagskole elektro nettbasert

Videre utdanning innen elektrofaget gir deg store muligheter i et. Fagretningen Elektro skal gi studenten kompetanse til å planlegge, gjenomføre og. Deltidstilbud og nettbaserte tilbud kan tilbys over to, tre, eller fire år. Utdanningen er en fordypning innen fagretningen Elektro.


Elkraft, nettbasert favoritt ikon.

Det generelle grunnlaget for opptak til toårig teknisk fagskole er:. Elektroingeniør , elkraft - nettbasert og deltid. Mange benytter også teknisk fagskole som en plattform for å bli faglærer og instruktør i videregående skole.


Breivika Tekniske Fagskole tilbyr fagskoleutdanningen Elektro med . Fagskoleutdanning innen elkraft gjør at du kan ta ansvar for planlegging, vedlikehold og installasjon av elektriske anlegg, herunder teknisk dimensjonering, vurderinger og valg etter normer og. Dette betyr at man ikke trenger å flytte til en bestemt plass for å bli student ved en skole på fulltid. Opplæringen skjer i en kombinasjon av faglig .

Studieplan elektro fordypning elkraft nettbasert år. Fagskolen i Troms har lokasjon i Tromsø, Harstad og på Skjervøy og er eid av Troms. Steinkjer fagskole tilbyr 2-årig teknisk fagskole , linje elektro med fordypning elkraft.


NKI er Norges største fagskole på nett. Se vårt brede utvalg fagskoleutdanninger her – NKI Nettstudier. Det er stort behov for fagskoleingeniører innen elkraft. Men vi tilbyr også deltids-og nettbaserte studier, da med en studietid på fire år.


Opptakskrav tekniske studier:. IT, bygg og anlegg, elektro ,. Jesper Nielsen går toårig teknisk fagskoleutdanning på Bergen tekniske fagskole. Fire fagskoler tilbyr tekniske , maritime og helse- og sosialfaglige tilbud i Sør- Trøndelag. Steinkjer tekniske fagskole ,Steinkjerleksikonet - et oppslagsverk om. Noe av grunnlaget for etableringen var en rik samling elektroteknisk.


Studiet er i dag nettbasert , og gjennomføres i samarbeid med Hadsel tekniske fagskole i Nordland.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.