tirsdag 11. mai 2021

Støvfri gulvsliping

Behov for støvfri gulvsliping ? Vi har lang erfaring, og leverer høy kvalitet. Se vår nettside for mer informasjon nå! I tillegg må det brukes en stor ekstern støvsuger med HEPA-filter som kobles til de ulike maskinene.


Først da kan man begynne å snakke om “ støvfri gulvsliping ”. Forteller en gulvsliper deg at det ikke vil bli støv fordi maskinen hans er støvsugende, er det rett og slett ikke sant.

Det er helt nødvendig med ekstern støvsuger i . For første gang kan vi nå tilby våre kunder tilnærmet støvfri gulvsliping. Utblåsningsluften tilfredsstiller Hstandarden - samme . Etter noen få dager ser et slitt og skjoldete eikegulv ut som nytt. Vi opererer hovedsakelig i området: Gausdal, Skeikampen - Lillehammer.


Selv om moderne gulvsliping ikke er så støvfylt som mange legfolk kanskje tror, er det ikke til å komme i fra at det blir en del finstøv. Ifølge Informasjonskontoret for farge og interiør (Ifi.no) skal gulvslipingen være støvfri , om den er utført riktig. Triksene ser du beskrevet trinn for trinn i bildeserien nedenfor.


Et normalstort stuegulv går fra slitt til strøkent på.

GULVSLIPING - PARKETTSLIPING behøver ikke støve. Dette har vært til stor glede for våre kunder som har sluppet helseskadelig støv. Støvfri gulvsliping og parkettsliping kombinert med de nyeste og beste produktene for etterbehandling gir deg . Sandefjord , Onsdag 03. DIY Earth Bag Patio with a Paper Bag Floormylittlehomestead. Gulvslipergutta sliper gulv og trapper i treverk.


Vi bruker lakken som sitter der du går. Derfor gir vi en gratis og uforpliktende befaring for å hjelpe og veilede spørsmål du har. Alle våre gulvslipere skal gjennomføre sertifiseringen Bona Certified Craftsmen som er ett kompetansebevis for gulvslipere. Du må stelle pent med kjøkkenbenken. Vi utfører støvfri gulvsliping.


Da holder den seg lenge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.