mandag 10. mai 2021

Støttemur elementer

Støttemur L-element er godt egnet for å utnytte tomtens areal. L- Elementer har mange bruksområder, men blir oftest brukt som . Støttemurselementer som L- eller T-element.

Den kompakte støttemur fra cm opp til meter som står loddrett med en tykkelse på cm. Vertica mur er en stilren støttemur med store rektangulære blokker. En støttemur som egner seg like godt til lave som til høye murer.


Vi produserer L-elementer med høyder opp til meter.

Mjøsbetong har et stort utvalg støttemurer. Med disse bygger du små murer eller murer opp til . Finnes det andre, like sikkert (og billigere) støttemurer enn asak sine? Er den lang denne støttemuren du skal ha opp? Lett anleggsmur - trafikkbelastning kN/m2. ReconWall støttemur er støttemuren for de store jobbene.


Våre tegnere tegner elementene og sender de til godkjenning hos dere. Du er her: Forsiden Produkter Andre elementer Støttemurer . Denne anvisningen viser hvordan man setter opp små skille- og støttemurer som egner seg i hager, parker, mindre grøntanlegg, .

Det skal bygges loddrett støttemur av prefabrikkerte L-elementer i lengde 20mm. Del - Oppriss av støttemur mot skråning (veg profil ~2-25). Redi støttemur er en ny spennende støttemur som etterligner natursteinens naturlige. Redi exclusive portstolpe med element samt topplate. Palæmuren er en minimalistisk støttemur med rette kanter og skarpe hjørner.


Det leveres ferdig såle elementer til Scan Støttemur i en meters lengde. IBF ParkLine Støttemur er et nyt spændende støttemurselement, der giver et meget mini- malistisk udseende. De armerede L-elementer er vådstøbte og har en . L-støttemur er et støttemurselement, der sikrer en stabil og stærk støttemur.


L-elementet fås i flere højder og bredder med tilhørende hjørneelementer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.