mandag 10. mai 2021

Store husnummerskilt

Et moderne og penere alternativ til tradisjonelle husskilt i hvit og sort aluminium. Her finner du tall og bokstaver både til postkassen og husveggen. Og hvis du trenger å skifte ut den gamle postkassen din, så har vi en hel del du kan velge i. Store markpostkasser, også kalt pakkekasser, med store låsbare rom - perfekt hvis du for eksempel handler mye på nettet.


Vi har også vanlige postkasser som festes . Få nu udskiftet husnummer til et der ses i stedet for lille utydelige husnr.

Stort og elegant kan ses på lang afstand. Husnummer av rustfritt stål, store - Spesialtilbud. Om man er på landet eller i byen: i dag kan enhver bygning bli entydig identifisert og funnet på grunn av veinavn og husnummer.


Belyste husnumre eller husnummerlamper - en kombinasjon av husnummer og utendørs vegglampe – er ekstra praktiske. Også disse er produsert av stål. Sørg for at husnummeret synes godt!


Store bokstaver og tall gir god synlighet fra veien. Alle bokstaver og tall i serien STORE er målsatt slik at de passer sammen størrelsesmessig. Tall - og bokstav a - h er .

Ved å bruke løse tall og bokstaver så slipper du å bruke en skiltplate. Dette gir i mange tilfeller en mer stilfull effekt enn om det henges opp et skilt. Flere og flere velger nå å bruke løse tall til å merke. I det offentlige rom er det regler for hvor store skilt som kan henges opp. Det er ofte lettere å få godkjenning av . Nå kan du kjøpe både store og små husnummer i natureloksert aluminium hos Designrik.


Er det noen som vet hvor man kan få tak i stoooore husnummerskilt ? Anonymous poster hash: 2b598. Kraftex på Moss lager skilt på bestilling. Mange småsjapper på storsentre som lager . Alt for hjemmefiksere til proffe.


En tapet kan brukes som et spennende dekorelement hjemme eller på arbeidsplassen. Alle våre tapeter er produsert med miljøvennlige materialer. Nybygg, sameie, borettslag, nye boligprosjekter? Store serier er ikke noe problem. Vi produserer og leverer husnummerskilt og veiskilt i alle størrelser.


Skiltene kan leveres med eller uten refleks. Vi bruker standard klammer og fester for stolper.

HUSNUMMER 573-SORT SB. Tilgjengelig i butikker. Nummer- og bokstavskilt i lakkert stål, høyde 140mm. Leveres ferdig med fire hull og rustfrie skruer.


Både brann, politi og ambulanse anbefaler merking med husnummer , og i man.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.