torsdag 6. mai 2021

Stikkontakter

Har du behov for en ny stikkontakt ? Vi fører de største merkene som Elko, Elko plus, Namron og ABB! Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser!


En stikkontakt er ikke bare en stikkontakt.

Det finnes kontakter som gir interiøret ditt et lite løft, som lar deg slippe skjøteledninger og øker brannsikkerheten. I alle aktiviteter tilstrebes en høy miljøstandard. Ett ledd i denne utviklingen er å velge miljøbevisste underleverandører. Det jobbes også for å nå et minimalt ressurs- og . Begrepet benyttes vanligvis om kontakter som muliggjør tilkobling til det offentlige strømnettet.


I de nyeste foreskriftene for boliginstallasjon er det minstekrav til antall stikkontakter i boliger. I korte trekk skal det monteres to uttak pr m2.

Det er viktig å fordeler uttakene på flere kurser. Det blir mindre behov for skjøteledninger og redusert brannfare. Elko RS, 2-veis innfelt stikkontakt. Stikkontaktene bør ikke . Fra Elkos standardserie.


Lagerstatus: Ikke på lager. Utenpåliggende montering. Smart Connect strømforgrener med jord. Vi forhandler stikkontakter med prisgaranti! Kellen kabeltrommel jordet mm2.


Hos Harald Nyborg har vi et bredt udvalg af stikkontakter i topkvalitet til lave priser. Polarhvit, dobbel stikkontakt fra Elko for innfelling. De fleste norske hjem er overfylte av duppeditter og dingser som bruker strøm. Er du på jakt etter nye stikkontakter ? ELKO STIKKONTAKT DOBBEL PÅVEGG M.

Kjøp godkjente stikkontakter i vår nettbutikk. Grunnen til at man stiller krav i normen om flere uttak har med at man ser at en god del bruker skjøteledninger til mer enn det de er tiltenkt for. I stedet for at man setter opp nye stikkontakter eller nye ledninger fra sikringsskapet, bruker folk skjøteledning. Dette har ført til en god del branner, sier Terje Hansen, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.