torsdag 6. mai 2021

Søppelbøtta

UK), garbage can (US) . NO: Det er ikke alltid vi husker (eller kanskje gidder?) å gå ut med søpla, selv om vi kanskje har kastet matrester vi vet kommer til å lukte. Så hva gjør du om søpla sprer vond lukt? Her er trikset - som du også kan bruke i forkant, altså hvis du vet at du snart kommer til å kaste illeluktende matrester.


Jeg har nemlig installert en mental søppelbøtte i hodet mitt! Den er vedlikeholdsfri, slitesterk, bli aldri full og lukter ikke.

Dyrt opplegg tenker du kanskje? Min mentale søppelbøtte er GRATIS og det er kun fantasien som begrenser hvor luksuriøs, fargerik og smart den skal være. Her sitter du i sofaen foran TV-en eller i godstolen foran PC-skjermen, og så støter du på det store problemet at du må kaste noe søppel. Tenk deg at du bare kunne ha kastet avfallet av gårde, og at det deretter på magisk vis ble fanget opp av en mobil søppelbøtte.


Dette scenarioet har nå blitt virkelighet, om . Fant setninger matching frasen søppelbøtte. Oversettelse minner er skapt av mennesker, men justert av en datamaskin, som kan forårsake feil. De kommer fra mange kilder og er ikke kontrollert.


Du er søppel og hører hjemme i søppelbøtta.

Elisabeth blir mobbet og utestengt gjennom hele barneskolen, men gjemmer smerten inni seg. En dag våkner hun og kan ikke røre på en finger. Du trenger altså ikke engang åpne søppelbøtta , for å bli kvitt smulene. Men det er fremdeles en mulighet: du kan også åpne den i toppen som en vanlig søppelbøtte , kun ved et sveip over lokket. Bruno er foreløpig et prosjekt som du kan støtte til via Kickstarter.


Det er forespeilet produksjonsstart i høst, men . Irans president: - Sanksjonene går rett i søppelbøtta. Elektriske vurderings- former. Forberedelse til vurdering. Industri Energi frykter for helikoptersikkerheten i Nordsjøen. I midten av oktober vil EU-kommisjonen høyst sannsynlig vedta det nye europeiske offshore helikopterregelverket HOFO.


Dette kan få konsekvenser for Norge gjennom EØS-avtalen. Den kan du hake vekk som det passer deg hvis du legger inn SPtil XP Takker. Burde kanskje ha gjort det før jeg installerer drivere og tull. Klikk for å gå tilbake til toppen.


MILJØ: Oslos innbyggere risikerer gebyr hvis de ikke kildesorterer. Men det er kommunen selv som er dårligst til å sortere plast og matavfall. Det som er lagt fram er langt fra en skisse til en helhetlig skattereform.


Vi har mye jobb foran oss, sier finanspolitisk talsperson i Ap, Marianne Marthinsen.

I går var det knyttet spenning til skissen til skatteforlik, som Høyre la fram for forlikspartnerne på Stortinget. Skuffelsen ble stor da partiene mottok et . Vipp søppelbøtte liter. Bøtten er utstyrt med et lokk av rustfritt stål som har en dempemekanisme som får lokket til å lukke seg bløtt og lydløst. Den har i tillegg en gummiring som gjør bøtten luft-tett. Selve bøtten er i pulverlakkert stål og skjuler den avtagbare . En iTromsø-tipser sendte fredag formiddag inn bildet av en lapp som hang på ei søppelbøtte.


Der stod det at vedkommende ikke hadde sortert riktig, så hvis søppelbøtta skulle tømmes måtte dette ryddes opp i. Tipseren lurte på om dette var en ny praksis, men informasjonssjef i Remiks Ivar Sture . Ifølge undersøkelsen er miljøbevisstheten i Norge dårligst når det gjelder sparepærer. Om lag én av tre, prosent, kaster ødelagte sparepærer i søpla hjemme. Sparepærer inneholder miljøgiften kvikksølv.


Videre kaster prosent av oss elektroniske leker i søpla, mens 16 . Av Vann og avløp i Drammen kommune og Viva IKS. I en spørreundersøkelse som Sentio har gjennomført for Norsk Vann svarte prosent at de har søppelbøtte på badet og bruker den til restavfall. Til alle dere sier vi tusen takk!


I løpet av tokt har omlag 4mennesker deltatt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.