mandag 3. mai 2021

Små oppdrag

Fortell hva du vil ha hjelp til, hva du vil betale og hvor det skjer. Bli kontaktet og velg en hjelper du vil skal gjøre småjobben for deg. FINN-småjobber Bufret Lignende På denne siden kan du lese mer om tjenesten FINN Småjobber. Alt fra hvordan du finner en småjobb, til profilsiden, annonse og skatteregler.


Har du en jobb du skal ha gjort? Legg jobben ut på anbud og bli kontaktet av fagfolk med rett kompetanse.

Frivilligsentralen rekrutterer frivillige til å gjøre ulike små oppdrag. Dette er ideelt for deg som ikke ønsker å binde deg fast til en oppgave, men kan si ja til et . Vi driver i dag et entreprenørfirma som tar store og små oppdrag. Noen har behov for din innsats!


Mange kjenner på at hverdagen er travel, og at det kan se ut til at vi ikke rekker over alt. Lar deg gjøre betalte oppdrag på shoppingrunden eller på bussen. Med applikasjonen Field Agent kan du få penger for små oppdrag.


Små oppdrag Hordaland Christoffer Eriksen Nilsen fra , Hordaland.

Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og . Små Oppdrag Hordaland Christoffer Eriksen Nilsen. Fiskum barne og ungdomsteater tar på seg små oppdrag utenom forestillinger, med forbehold av at det passer. Fagområde: Kulturforsking. Prosjektleder: Nanna Løkka. Petter Holstad jobber som kontormedarbeider i ungdomsorganisasjonen Juvente og tar småoppdrag via Finn på si.


Jeg tar småjobber for å . Denne uken har tiende klasse ved Havøysund skole elevbedriftprosjekt. De tar på seg småjobber av . Brekken Småoppdrag fra ,. Personlig tjenesteyting. Intet oppdrag er for lite eller for stort.


Vi har biler i forskjellige størrelser for diverse oppdrag. Skal det kun være å flytte en .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.