mandag 3. mai 2021

Smalfilm til dvd gjør det selv

Opptakene overføres til en datamaskin og kan brennes inn på en DVD etter nødvendig redigering. Resultatet kan bli så som så. Digitaliseringskampanje fra Japan Photo - Diskuter fotoartikler. Datadoktor: Super til DVD? De bruker dessuten lang tid på hver eneste bilde, så jeg tør ikke tenke på hvor lang tid det ville ta å skanne smalfilm , med bilder pr sekund.


For ikke å snakke om hvor dårlig det ville bli.

Vi er eksperter på å legge over gamle smalfilmer på DVD eller USB-minne. Hvert år kommer tusenvis av familier til oss for å få hjelp med sine Dobbel og Super filmer. Vårt motto er at det skal være enkelt å gjøre om sine filmer til DVD eller USB. Ellers vet jeg ikke om noe utstyr for å gjøre dette selv.


De sa det ville bli dårlig kvalitet. Det eneste du trenger . Japan Foto tar 7kr pr time for å digitalisere super-med lyd. Da kan du få video på dvd , minnepenn eller harddisk.

Ellers KAN du til nød gjøre det selv ved å kjøre film på lerret og igjen filme med dig. Har ikke prøvd selv, men det finnes gode tips for . Moderne mennesker har allerede i en årrekke foretrukket å vise sine gamle smalfilmer på TV-skjermen framfor å rigge til lerret og framviser. Vi digitaliserer og kopierer 8mm smalfilm til harddisk, minnepenn, DVD , Blu-Ray eller nettsky.


Overføring av smalfilm. Velg topp videokvalitet fra HD til over 2K videooppløsning. Har du mye 8mm smalfilm , men lyst til å teste kvaliteten på det vi gjør før du overfører alt sammen? La oss digitalisere 3-minutter av filmen din til minnepenn, helt gratis. Billig overføring av salfilm og video til DVD.


Hvordan er holdbarheten på DVD - platene dere bruker? Kan jeg levere filmene hos dere? Er det lyd på smalfilmen min? Hva slags utstyr bruker dere? All digitalisering og overføring gjør vi selv.


Vi sender ingenting bort, . Selv om dette gjør det mye bedre, er det alltid viktig å huske at dette er gammelt materiale og full HD oppløsning som dagens BluRay filmer, er umulig. Skal filene brennes til DVD , merkes DVD discer med det samme som står på rullen eller datafilen (om ikke annet er avtalt). Edit: Noen oppgir priser pr meter film, andre pr time.

Filmene skjøtes og renses slik at du får de mest mulig sammenhengende. Sørg bare for å få de digitalisert . Jeg har spilt inn alt,tror jeg, på dvd selv. Satt digetalt kamera og fremviser på et bortett inntil hverandre,kobla på litt musikk,og spilte av filmen,samtidig inn film på dvd ,og det ble veldig bra,men mye jobb.


Min fremviser takka for seg underveis ,men fikk kjøpt en enkel en. Prøv på loppemarked el. Vi utfører også digitalisering av smalfilm. DVD , kan du sende inn din smalfilm til oss eller levere den i en våre butikker. Priser: Smalfilm til DVD : kr 79- pr.


Gjelder S- D-med eller uten . Bufret Lignende Vi digitaliserer dine filmer og videoer over til DVD , Blu-ray, harddisk eller minnepenn. Når det kommer til digitalisering av 8mm så kan man fint gjøre det hjemme hvis man har utstyret, men kvaliteten avhenger veldig av hvordan man gjør det. Får du tilbake en overspilling som er i klasse med de første bildene over, har du gjort et dårlig valg, og betalt altfor mye for en jobb du sannsynligvis like gjerne kunne gjort selv. En smalfilm har adskillig bedre kvalitet enn det som de første overspillingene viser.


De siste bildene viser gode scanninger av 8mm filmer, . Bertil Jøreng er mannen bak, og lever som forfatter og musiker. Som forfatter gjør han all postproduksjon selv soombrekking, layout, coverdesign. Smalfilm betyr film med liten bredde – i motsetning til kinofilm som normalt har mm bredde. Selv om filmbredden fortsatt var 8mm ble perforeringshullene gjort mindre og billedflaten ble optimalisert til å bli større enn standard 8mm.


Med dagens teknologi lar det seg gjøre å overføre smalfilm til digital video.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.