fredag 7. mai 2021

Sølvkre gift

Sølvkre trives i fuktige forhol men de er ikke farlige. Se ekspertenes råd til hvordan du tar knekken på krypene. Nesten alle har disse insektene i hus, for eksempel på badet. Jeg ser at de har bug bomber i USA foreksempel hvor de setter en flaske med gift midt i rommet og lukker døren etter seg. Sølvkre (Lepisma saccharina) gjør liten skade og regnes som harmløse gjester i våre boliger.


De kan virke sjenerende når de opptrer på ba . Sølvkre er absolut det vanligste insektet man finner på badet - og er helt ufarlige.

Her får du vite hvordan du blir kvitt sølvkreene. Sølvkre eller fisk møll anses ikke skadelig for mennesker. De biter ikke og er ikke kjent for å bære sykdommer som er smittsomme for mennesker.


Sølvkre er forholdsvis harmløse dyr, men å bli kvitt de ubudne. Hvis ikke annet hjelper kan man forsøke med sukkerholdig gift i form av åte, . Kommunens byarkiv har i flere år vært plaget av sølvkre, men etter flere runder med gift har bestanden gått kraftig ned. Sølvkre kan være tegn på at boligen din har en fuktskade.


Det er liten vits i å gå løs på sølvkreene med gift eller insektspray hvis du ikke gjør . Fant nettopp et ekkelt kryp på en avis på badet som ved nærmere undersøkelse viser seg å være sølvkre! Siden de er lyssky er de ute og ser etter mat på natten. Disse skadedyrene er ikke farlige, og gjør . Sølvkre limfelle pakkeløsning stk Insekter NYHET!


Sølvkre (også kalt skjeggkre eller frykre) kan behandles med innsektsmiddel eller insektsfelle. Insektfellene består av en limplate som er innsatt med en sterk . Ser på nettet at sølvkre kan bli intill mm lange, men i dag så jeg hvor selve kroppen sikkert var 2. Ikke bruk gift eller insektmidler innendørs. NW): Ser du levende sølvkre inne nå utover høsten, kan det være. Det er verken effektivt eller hensiktsmessig å bruke gift for å bli kvitt sølvkre . Nå har vi endelig fått oss flislagt ba og gang med varmekabler. Men det er tydelig at vi ikke er alene her i huset.


De bukter seg rundt nede i vasken vår eller i og omkring baderomssluket. Har en på år, og en til på vei, så kan ikke begynne å spre gift rundt om. Masse sølvkre indikerer at det er et fuktproblem et sted i huset,så . Bli kvitt sølvkre krever for å avgjøre om det du ser er faktisk Sølvkre eller bare firebrats. Gift- Når drepe Sølvkre, kan du ikke gå galt med giften. Sølvkre er en irriterende liten skapning som lever i mange hjem.


Men jeg anbefaler det ikke å spraye huset ditt helt fylt med gift, fordi . Bli kvitt maur, sølvkre, kakerlakker, saksedyr, skrukketroll, edderkopper og andre krypende insekter i år - så enkelt gjør du det! Kroppsformen er langstrakt, sølvfarget og leddelt. Den er dråpeformet med hode i den tykke enden.


Det er vanskelig å se om dette er SØLVKRE eller SKJEGGKRE. Det er satt opp feller fire steder, og det brukes gift fra å holde. I fjor ble det tatt 7sølvkre inne i arkivet. Skjeggkre er en slektning av sølvkre, som trives på baderommet og andre. Heter du dette har du størst sannsynlighet for å bli gift i år.


Ser du levende sølvkre inne nå utover høsten, kan det være et viktig. Det er verken effektivt eller hensiktsmessig å bruke gift for å bli kvitt sølvkre. Du kan også bruke pest gift til å drepe sølvkre. Du kan plassere borsyre eller annet insekt-drapet pulver langs veggen baser og inne gjennomgå mellomrom; . Men nå, over til påenget, hvordan blir jeg kvitt disse små jævlene?


Jeg har nettopp funnet noe som ligner sølvkre på soverommet mitt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.