torsdag 22. april 2021

Sykkelstativ med tak

La oss hjelpe deg å finne det perfekte takmonterte sykkelstativet, med gaffel-, ramme eller . På utkikk etter et sykkelstativ til bil? Hos oss finne du det perfekte takmonterte sykkelstativet, med gaffel-, ramme eller . Vi har praktiske sykkelstativ og robuste sykkelgarasjer for bedrifter, institusjoner og borettslag. Jeg har to slike på taket.

Skiboks på taket og maksvekt:. For sykler med gjennomgående akslinger uten å bruke ekstra adaptere. Thule sykkelstativ for tak. Trygg handel med Prisløfte og 1Dagers Åpent Kjøp. Vi har et stort utvalg av sykkelstativ til bil fra kjente varemerker i ulike prisklasser.


Les mer om våre mest solgte Sykkelstativ til bil for øyeblikket. Norges beste utvalg av sykkelstativ og sykkelholdere.

Tilhengerfestemonterte sykkelstativ er kanskje den mest bekvemme og sikre måten å. Vi guider deg til riktig sykkelstativ. Vi er en spesialforretning for ski, kajakk, sykkel og løp. Loddrett sykkelstativ for rask og enkel montering – for sykler på opptil kg. Besøk gjerne vår utstilling! Passer til sykler med 12–mm gjennomgående akslinger uten ekstra adaptere - Passer til mm nav med hurtighendel med inkludert . Rammeholderen og hjulholderen er utviklet slik at sykkelen automatisk plasseres riktig når du sikrer den - Det er raskt og enkelt å sikre sykkelen . Sykler på gulv, vegg og i tak.


Noen velger å ta med sykkelen inn i leiligheten, men mange har en bo skur, garasje eller annen mulighet for . Teleskophjulbrettet kan tilpasses sykkelen og kjøretøyet. Maksimalt tillatt vekt per sykkel er kg. Sykkelstativ med gaffelmontering for sykler med gjennomgående akslinger uten å bruke ekstra adaptere. Rask levering og gratis retur! Universell stående sykkelstativ uten rammekontakt, for rask og sikker montering og maksimal rammebeskyttelse.


Siden julen er like om hjørnet, og jeg har vært snill gutt hele år, så skal jeg ønske meg nytt sykkelstativ til bilen. Haniss sykkelstativer sikrer at sykkelen .

I fjor sommer kjørte vi på ukers ferie i Norge med sykler på taket , ikke noe. Noen som har erfaring med Flush bar og sykkelstativ ? Namsen Auto AS - Boks tak FIAMMA Ultraboks - Med feste Polar-hvit 4liter. Hent selv eller få levert hjem. Europris selger for tiden sykkelstativ , både frittstående og typen . Bakmontert sykkelstativ for opptil sykler. Monteres enkelt på bilens hengerfeste.


Dette stativet har også tiltfunksjon som letter adgang til bagasjerommet. Standard sykkelstativ , for rammer opp til mm, for alle takstativ-profiler. Sjekk instruksjonsboken og se hva som er maksimal lastekapasitet på taket på din bil.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.