fredag 2. april 2021

Sveising av gulvbelegg

Vinyl på gulv og vegger i våtrom skal sveises. Til sveising brukes sveisetråd som passer til . Det finnes også noe kjemisk sveis på tube som du sprøyeter i . For tykke gulvbelegg (kaldsveising). Legg belegget slik at kantene overlapper med 3–cm.


Skjær så igjennom begge lengdene slik at de blir liggende kant i kant.

La skjøten hvile i 2–timer. Følg så instruksjonene i figurene. Denne teknikken sikrer en utmerket finish uten noen synlig skjøt. Fremdriftsmotor som lar deg sveise automatisk med et Leister håndapparat.


Digital innstilling av alle. Bygget for å takle krevende . Kaldsveis type A brukes for skjøting av gulvbelegg i tørre rom som stue, kjøkken, soverom osv. Legges på helt til slutt for å kjemisk sveise PVC`n mellom de to ulike gulvbelegg - lengdene sammen.

Skjøtene må være helt tette. Skal du sveise tafolie, gulvbelegg eller membraner, kan du nå leie en Leister Triac S sveiseapparat hos Utleiesenteret. Ta kontakt i dag for spørsmål! Når tråden er blitt kal skjærer vi tråden helt ned mot belegget uten mellomstykket.


Sveising av gulvbelegg. Skjærer vi tråden helt ned til belegget mens den er varm, krymper tråden og vi får en halvmåneformet fuge. Den vil samle skitt, og gjør sveisen lite pen. Fresing av fuge, sveising og . Fuging, sveising og skjæring av skjøt i gulvbelegg. IBG har alt du trenger av sveiseutstyr, og har i mer enn år vært markedsleder i Norge.


Vår nye sveisekoffert inneholder det du trenger av verktøy for sveising av gulvbelegg. Tilpass gulvbelegget mellom gulv og vegg. Gulvbelegget varmes forsiktig og gnis fast mot vegg . Grovskjær med fugeslede og.


Stuss må ikke limes mot rør. Belegget skal alltid trådsveises. For å oppnå en fullgod trådsveis kreves det at fugen er riktig freset.

Dette gjøres best med en elektrisk fres eller med egnet . PVC mambraner, PVC duk og gulvbelegg. Forsthoff har levert varmluftsveiseapparater i over år. Brukes til skjøting av homogene belegg og sveising av våtromsbelegg. Det samme gjelder for tannteknikere. Når gulvleggere foretar ” sveising” av gulvbelegg uten bruk av åpen flamme,.


Slikt arbeid er derfor ikke. Kobber- og blikkenslagere. Lodding på tidligere tekkede tak er ikke omfattet av forbudet mot bruk av åpen. Komplett verktøysett for sveising av gulvbelegg mm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.