fredag 2. april 2021

Stang til garderobeskap

Kjøp stang til garderobeskap i den kjente HTH-kvaliteten. Se vårt store utvalg og tilbud på garderobeinnredning i HTHs nettbutikk. JYSK har et stort utvalg av garderobeskap til lave priser – skap i forskjellige størrelser og design.


De vi har fra før av er hule metallstenger som sitter på plastknekter som skyves inn i . Jutzler stor klesstang.

Rico vegghenger enkel 9x9x17cm. Mattias knaggrekke knagger. Hudson knaggrekke knagger. Enkelt men meget prisgunstig og praktisk garderobeskap med stamme og dører av pulverlakkert metall. Pulverlakkering gir en hard og slitesterkt overflate som egner seg for offentlige rom.


Metallskapet passer for oppbevaring av klær og personlige eiendeler i ulike sammenhenger. Det kan plasseres på personalrommet, .

SMART Basic Garderobeskap 1CM med stang og hylle. Komplett kombiskap med hvit melamin overflate. Består av varenummer, disse leveres samlet ved bestilling. Sider, skillevegg, bakside, dører og beslag.


Topp- og bunnplate, sokkel, hyller og stang. Møbler til skole, barnehage, kontor, konferanserom og helsesektoren. Jeg vet det finnes klesstativ med stang. Skyvedørsgarderobe Opal - Langlo.


Tilgjengelig i butikker . Vis alt i garderobeskap. FINN Shopping har et stort utvalg av garderobeløsninger. Her finner du flotte garderobeløsninger som finnes i ulike størrelser, farger og materialer. Napoli garderobeskap med dører og skuffer i hvit og matt svart.


Skrog: mm direktelaminat. Hyller: mm direktelaminat sponkjerne, mm ABS kantlist.

Kjøp garderobeskap med dører, stang og hylle i den kjente HTH-kvaliteten. Les om vilkårene i garantiheftet. Garderobestangen er enkel å montere, bare klikk den på plass i festene.


Stang for garderobeskap i bredden 80.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.