tirsdag 27. april 2021

Smal baderomsinnredning

Malin Smal møbelserie er en smalere variant av Malin underskap. Malin-serien kommer i mange bredder. Midtstilte håndtak sørger for god symmetri. Skuffene er i metall, og gir verdifull lagringsplass.


Skap og fronter er i hvit høyglans.

Høyskapet i serien har fire justerbare . Vi skal selv ha inn et smalt møblement på et gjestetoalett. Hos IKEA finner du baderomsinnredningen som får deg til å smile om morgenen. Et bredt sortiment av baderomsmøbler gjør det enkelt å bygge drømmebadet. Noen som har peiling på noen fine smale baderomsinnredninger ? Har et lite toalett som jeg trenger en vask med skap til.


Baderomsmøbler og baderomsinnredning.

Små baderom kan være en utfordring når det. Vedums nye baderomsinnredning Free leveres i mange ulike bredder. Dusj, toalett og servant er selvsagt. Velg fugefarge ton i ton med flis og lag fugene så smale som mulig.


Bruk av speil som veggflate skaper og . Få mest mulig ut av plassen. For å utnytte plassen på badet maksimalt kan du med fordel velge et speilskap, og dermed få ekstra oppbevaringsplass over vasken. På et smalt bad kan du også vurdere å henge opp hyller eller skap over toalettet.


Vi har alle ulike behov og forventninger når det kommer til interiør, og det er derfor viktig at dette blir tatt i betraktning ved valg av baderomsinnredning på baderommet. Designmessig vil baderoms innredningen kunne understreke den stilarten man ønsker på baderommet. Planlegger du nytt bad er dette stedet å begynne.


Nøkkelen er smart baderomsinnredning : elegant servantskap med rommelige skuffer. Stort speil og sminkespeil med lys. Kjøp Smal baderomsinnredning på Kelkoo. Linn Bad AS kan tilby en komplett kolleksjon med de krav til kvalitet du kan forvente av et moderne – og norskprodusert baderomsmøbel.


Også i det store badet er det en god idé å optimalisere plassen med hjelp av baderomsinnredning med smart funksjon utover den gode formen.

MARI SMAL GRÅ SERVANTSKAP CM. Hun er stadig å se på de store internasjonale baderomsmessene, der hun henter impulser hjem til Norge og norske bad. Imset er interiørarkitekt med baderom som spesialfelt. Med et bad oppsett fra Møbel24. Møblene er smale , derfor skal du utnytte høyden.


En skuffeseksjon under servanten gir plass til det aller nødvendigste. Likeledes bør det være et speilskap over servanten. Har du plass til et smalt sideskap, er det bra. Hvis ikke må du vurdere å oppbevare håndklær, kluter og rengjøringsmidler til badet et annet sted.


Linn-bad har baderomsmøbler som passer til både små og store bad. Under er et smalt skap som skjuler vannrør, med plass til vaskemaskin. Mari serien har fronter med. Og over speilet henger en sort pendel fra Muuto.


Tenk utenfor boksen – det er ikke alltid standard baderomsinnredning kan benyttes på veldig små bad. Store fliser og speil gjør at rommet føles større.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.