tirsdag 27. april 2021

Scala maling

Slitesterk vanntynnbar silkematt akryl interiørmaling. Bruksområde: Mellom- og toppstrøk på vegger av bygningsplater, tapet, glassfibervev, puss, betong og sandsparkel. Tilpasset Jotun blandesystem. Verktøy rengjøres med vann.


SCALA PERFECT VEGG HVIT-BASE 3L Scala Perfect Vegg 10. Scala har flere ganger blitt kåret som best i.

Gjøco, norsk produsent, har bla Scala interiør maling , denne er så godt som lik lady interiør, men til en litt lavere pris. Nå holder vi på med oppussing av stuen i vårt nye hus, og kjøpte all maling på OBS, siden det var noen veldig få kroner å spare, og de var nærmest. Se beste pris på Scala Perfect Fin(liter). Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Her vises et hvitt Scala kjøkken opp mot en ren mokkafarget vegg.


Med integrert komfyr og kaffemaskin, benkeplate i stål og funksjonelløy-løsning med opphevet bardisk, som skjuler oppvask. En anvendelig Scala og lekker kjøkkenmodell. Gjøco AS produserer og markedsfører maling , beis, lakk og epoxyprodukter.


Vi nordmenn elsker å pusse opp – vi ligger på topp i Europa når det gjelder å bruke penger på oppussing (Prognosesenteret).

Når du pusser opp, bruker du gjerne store mengder maling , sparkel, lim og fugemasse. Maling , sparkel, fug og lim. Les mer Disse produktene inneholder kjemikalier som ikke alltid er heldig verken. Hårene holder seg sammen og det er fint, også får du en fin struktur når du maler.


Den gir en fin finish og slipper ikke noe hår. Den er litt kraftig å holde i, litt bælete å holde i hånden, men har masse fine egenskaper. I og med at den samler seg så godt så vil den ikke suge opp og . Flat malepensel fra Scala 1mm for utendørs maling. Pensel med spesialbust som gir både høyt malingsopptak og et presist sluttresultat, samtidig som den er enkel å rengjøre.


Penselen har et vinklet håndtak som gjør det enklere å male også med forlengerskaft. Anbefales til alle typer utendørsmaling, spesielt vanntynnet. Produktet er godkjent av Norges Astma- og allergiforbund som stiller høye krav til innemiljøet. NAAF-godkjente malinger finnes også fra Gjøco, Infra og Scala. Men alle malingprodusenter har gode . Dette gjelder både i flytende form og som herdet på forskjellige produkter.


Denne gangen har vi testet pensler som egner seg for maling av lister, vinduer og annet presisjonsarbeid innendørs. Dypp penselen i maling og jobb malingen inn i penselen ved å male på en papp- eller treplate. Last ned disse malene ved å klikke på koblingene under hvert miniatyrbilde.

En mur er ikke evigvarende. Den største faren er at fuktighet trenger inn. Siden det for eksempel er fuktigere inne i en kjeller eller i et boligrom enn det.


Kløfta Modelljernbane klubb driver for tiden og bygger et større N-anlegg. I den forbindelse har det blitt stilt spørsmål hvorvidt vi skal male skinnene eller ikke. Det vil jo absolutt bli mest naturtro på den måten.


Motforestillingen har vært at malte skinner i N- scala skal trekke til seg mere møkk og støv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.