onsdag 28. april 2021

Sanering av oljetank

NG har totalløsninger for sanering av private fyringsoljetanker og gjør det enkelt å oppfylle kommunale krav. Innhent priser på jobben, og inngå avtale med den bedriften du . Se hva Miljødirektoratets forslag innebærer for dem som fortsatt har en oljetank nedgravd i hagen. Ragn-Sells tar hånd om tømming og sanering av din gamle oljetank eller parafintank.


Nortank er Norges største virksomhet innen GRAVEFRI sikring av oljetanker. Eier du en oljetank som er vanskelig å fjerne leverer Nortank en løsning som .

En oljetank regnes som en tikkende miljøbombe. Legger man ned en propantank i stedet, koster dette mye og man sitter etter min mening . Sanering av oljetanker. Dersom det er gravd ned en oljetank på eiendommen din , har du ansvar for at den er i forsvarlig stand.


Du har også ansvar for . Det er mulig å søke om dispensasjon fra kravet om å fjerne nedgravde oljetanker som er ute av bruk. Vår lange erfaring og brede kompetanse knyttet til totalrådgivning ved sanering av oljetanker sammen med vårt sertifiserte kvalitetssystem sikrer en trygg . Når tanken er tom og ren må den graves opp og . Forurensningsforskriften, § 1-og 1-9.

Fjerning av gammel oljetank. Tank som permanent tas ut av bruk skal fjernes. Tilknyttede rør skal fjernes . Vi i Norvahjelper deg gjerne, og gjør jobben . Skal du fjerne oljetanken ? Her finner du gode råd og tips om hvordan dette kan gjøres. Støtteordning fra ENOVA Du kan søke . Tilskudd til fjerning av nedgravde oljetanker. Folk som kjøper bolig med oljetank har ofte ikke peiling på hvilket ansvar de får med på kjøpet,.


Ved sanering eller utskiftning av nedgravd oljetank skal kommunen ha skriftig melding på utført arbeide innen en måned etter arbeidet er avsluttet. VV Teknikk har lang erfaring med å bytte ut og sanere oljetanker. Ordning for sanering av nedgravde oljetanker i Sola kommune.


Forbud mot fyring med fossil olje. JTR Gruppen har spesialisert seg på fjerning av gamle oljetanker til oljefyring. Enova har tilskuddsordninger for fjerning av gammel oljetank og fyr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.