onsdag 28. april 2021

Scala sigdal

Scala er en kjøkkenserie med mange, funksjonelle designløsninger. Få skreddersydd kjøkkendrømmen i ekte, norsk kvalitet! Sigdal kjøkken sin modell Scala er en moderne front med ramme og slett fylling i malt MDF.

Modellen kan leveres med vitrinedører uten sprosser med 4 . Scala har garderobefronter i hvitmalt utførelse, omrammet av baldakiner i sortbeiset eik - Scala garderobe har spennende og lekre kontraster. Vi selger vårt helt nye Sigdal Scala kjøkken grunnet at vi ikke føler kjøkkenet er helt oss. Det er et flott moderne kjøkken formet i en U-form.

Sigdal har gjenskapt det plassbygde kjøkken! Her viser vi Scala i Inframe-versjon med innenforliggende fronter, i stil med gammel håndverkstradisjon. Fronter med enkel ramme og slett fylling, noe som kombinerer vintage kjøkkendesign med et moderne uttrykk.


Noen som har prisliste fra Sigdal de kan legge ut? Skal muligens kjøpe et hus med Sigdalkjøkken type scala, og har lyst til å regne litt på priser .

Kampanjepriser på Sigdal kjøkken nå i sommer. Et resultat av teknologi, design og håndverk i år! Vi skreddersyr kjøkken, bad og garderobe etter dine ønsker.


Denna pin hittades av Studio Sigdal Ålesund. Hitta (och spara!) dina egna pins på Pinterest. Som standard i leilighetene leveres Sigdal Herregaard Palett. Disse to modellene har utgått og er erstattet av Sigdal Scala Eik og.


Du kan velge fra hele sortimentet til Sigdal når du skal skape ditt eget drømmekjøkken. Vi tilbyr kjøkken av type Sigdal Herregård Palett, Scala Palett eller Scala .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.