onsdag 21. april 2021

Sandfangkum

Varenummer, Navn, Vekt i kg. Wavin sandfangkum ltr. Enkelvegget korrugert sandfangskum, dim 3mm. Sandfangkum kan bygges opp av kumelementer DN ≥ 650.


For å sikre tilfreds- stillende funksjon bør sandfangvolum være minimum m3. I praksis betyr dette.

Kummen er robust og tåler store belastinger. Den kan utstyres med utløp tilpasset dykker. SANDFANGKUM - HJELPESLUK - KUMTOPP. Det skal visstnok etableres en sandfangkum på sameiets tomt (vi er fire sameiere ). Format mm LxBxH 5X 1X 370. Firkantet ramme og rist.


Omfylling, knuste masser,. Som eksempel kan nevnes: › Risiko for oversvømmelse av veier og områder nedstrøms. Omfanget av gatestrøing .

Trenger et instant råd! Ramme i seigjern, med langt skjørt som går utvendig på 6mm. Monteres med tetningsring på stigerøret. Spyle- og inspeksjonskum.


Korrigert stigerør med innvendig diameter på 4mm. Det finnes flere hundretusener av sandfang i Norge. Tegning sandfangkum , D=6mm. Flyteramme på topp kjegle.


Kjegle- Teleskop- NS flytende ramme . Husdrenskum brukes til håndtering av overvann fra taknedløp og drenering av grunnmur. Sluktype: SLG = gatesluk, SLS = sandfang med ristlokk,. Taknedløpet i bakgården var ikke koplet til noe avløpssystem, slik at vann fra taket bare rant ut på bakken. Dette kunne gi fuktskader i kjeller og . Den har samme fleksibiltet i utforming av renneløp og tilknytning til rørsystemer som PRO 630. For å få godkjent spyling av båter på opplagsplassen, blir avløpsvannet fanget opp i en sandfangkum.


PP- Kråkefotkum for 3korr. Nedgraving av sandfangkum og rør Moldekomune avd VA.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.