mandag 29. mars 2021

Vindu foring

Otto Robsahm, kanskje bedre kjent som Sinnasnekker'n, viser oss hvordan vi enkelt kan fore vindu. Popularitet, Navn (A-Å), Navn (Å-A), Pris (stigende), Pris (synkende). Har du tenkt til å skifte vinduene på huset? Hos MAXBO finner du alt det du trenger - både foringer og vindusbrett. Merk foringene med sine plasseringer slik at du får rett foring opp, ned.


Leter du etter informasjon om hvordan du best monterer foringer i dør og vindu? Trykk på lenken over for Snekkerens Beste Tips for montering . Her finner du til enhver tid oppdatert varekatalog og tilgjengelighet på alle våre foringer. Du finner også alle de ulike variantene av våre foringer i oversikten. Har revet av listverk og foringer på dører og vinduer som var limt fast.


Sag til nøyaktig, spikre ihop og bank inni foringspor på vindu. Foring, NorDan leverer foring og blomsterbrett i hvitmalt MDF eller furu. Husk å bestille riktig inndekning til ditt vindu.


Systempakkene inneholder, foruten inndekning (og foring/BBX), . En utforing benyttes til - i kombinasjon med en karmlist - å lage en pen og harmonisk avslutning i overgangen mellom dør/vegg og vindu/vegg . Vinduet har jo ikke sånn spor som på de nye.

Ett vindu skal tåle all slags vær, isolere og holde oss varme, samtidig som det skal være funksjonelt og se bra ut. Montering av fôring kan være forskjellig avhengig av. VELUX foringer sikrer en perfekt overgang mellom vinduet og taket.


Samtidig gir det rikelig med plass for isolasjon, maksimalt med naturlig lys og bedre luftstrøm . Der skal jeg på en vegg med vindu kun for ut med en plate. Jeg brukte fugemasse, men det var mellom foring og gips på utsiden for og ungå . Alt skal ut slik at plassen der det nye vinduet skal plasseres er helt inn til bygningskroppen. Beholder du gamle karmer eller foringer, beholder du trolig også . I de fleste bygg er det behov for utforinger rundt vindu og balkongdører før det kan listes.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.