mandag 29. mars 2021

Saltdalshytta farmen

Farmen -sesong er i gang, og denne gangen skal deltakerene kappes om å vinne en Aurora Nova 2A. Du kan lese mer om SMART-hyttenes arkløsning HER. Farmenvinner Eilev Bjerkerud visningshytta på Hellerudsletta.


Denne modellen er også premie i den populære reality-serien . Aurora SMART 17 har blitt en av våre bestselgere.

Sjekk ut den nye Farmen -hytta! Bli med inn i Aurora Nova, årets Farmen -hytte! Presentasjonsfilm Aurora Nova. Magnhild Vik gikk til topps i forrige sesong av Farmen. Nå vil Vik selge premien.


Jeg selger hytta fordi det vil koste meg mellom 500. Søndag blir vinneren av årets utgave av realityserien Farmen på TVkåret. Det skriver Avisa Nordland.

Tidligere Farmen -vinner og nå Skal vi danse-semifinalist Eilev Bjerkerud bygger Farmen -hytta ved siden av den intense dansingen. Som vinner av Farmen fikk Bjerkerud en hytte i premie. For å få den ferdig er han avhengig av faren. Hyttetomten jeg har ligger i Bøstøl i Rauma kommune.


Den har et fantastisk utgangspunkt for ski og fotturer, så jeg skulle gjerne hatt en hytte der. Denne var til årets vinner. Denne modellen er premie i Farmen. Bildet over: Farmen -hytta (Aurora 994), har på Røroshyttas arkitektbord fått laftet drakt og mindre, smårutete vinduer.


Lenger nede i saken ser du den opprinnelige utgaven. Saltdalshytta som jeg vant fra Farmen var et ferdig byggesett, . Hytta er identisk med vinnerhytta fra siste sesongs Farmen , som ble vunnet av Eilev Bjerkerud. Du kjenner kanskje igjen premiene fra Farmen på TV 2? Dette forteller Trond Fenes til VNY. Saging, melkespannholding, snekring og tautrekking var blant de velkjente farmenlekene som folk kunne få prøve seg i. Han er salgsleder for K. Arrangørene kunne ikke bedt om bedre vær, og i steikende sommersol var torget fyllt opp med folk som .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.