onsdag 10. mars 2021

Verktøy veske

Verktøyveske Snickers Tool Carrier. Ergonomisk designet og slitesterk veske med mange rom. Gummikled nedfellbart aluminiumshåndtak. Halvmyk, av kraftig polyester.


Ytterrommene har mange . Kjøp STANLEY VERKTØYVESKE FATMAX online hos BAUHAUS.

Stanley verktøyveske FatMax Robust transport - og oppbevaringskasse til verktøy med ergonomisk. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Et rom med borrelås, egnet for dokumenter, og et rom utstyrt med ulike verktøylommer, egnet for transport av verktøy. På utsiden er det flere smålommer med borrelås samt rom med glidelås. Modell med motstandsdyktig stoffmateriale.


Avstivet vanntett bunnplate - Rom for verktøyoppbevaring og frontlomme for sag - Håndtak i aluminium med forsterket gripeevne - Bærestropp for skulder - Overtrekkslokk i nylonmateriale. Utstyrt med rom og elastiske reimer, to verktøylommer med lokk som har borrelås. Veske for oppbevaring av verktøy.

Et stor rom med glidelås til forvaring av smadeler f. Dokumentveske komplett med verktøy. Vi sender ordren din samme dag som du bestiller! Flere lommer med plass til diverse verktøy. Raaco Tool Trolley verktøyveske - En meget mobil og romslig verktøyveske - utstyrt med solide hjul teleskopisk håndtak. Det store innvendige rommet er oppdelt ved hjelp av en flyttbar skillevegg.


I vesken er det mange mindre rom og innvendige skillevegger for verktøy. Praktisk og enkel verktøy veske fra Fox. Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele Norge. Kjøp online eller ring oss for personlig service! Innsprøytet propylenbunn beskytter mot fuktighet og skitt.


Sterkt 6denier stoff - holdbart materiale for beskyttelse mot skade på verktøy og slitasje. Vertikal oppbevaring for rask og enkel tilgang til verktøyet. Skulderreim, kraftig glidelås. Mål Lx Bx Hcm.


Type rundt verktøybag fra Dewalt har en fjernbar skillevegg og innvendige lommer som er nyttig for lagring av verktøy i en oppreist stilling. Denne funksjonen kombinert med bred munn gjør det enkelt å velge redskap.

Det er også utvendige lommer i ulike former og størrelser. Artikkelnavn, Artikkelnr. Variant, Minimum bestillingsantall, Enhet, Pris, Kjøp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.