onsdag 10. mars 2021

Salhus garasjeporter

Vi leverer, monterer og kjører bort din gamle port. Kort leveringstid på personlige garasjeporter. Se også vår nettbutikk. Finn veibeskrivelse , kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Garasje og garasjeport.


Har du en jobb du skal ha gjort?

Legg jobben ut på anbud og bli kontaktet av fagfolk med rett kompetanse. Leverer det meste av garasjeporter og sidedører! Vi har siden den tid i hovedsak drevet med produksjon av treporter og sidedører.


De siste årene har salg og montering av stålporter vært en betydelig del av vår virksomhet. I løpet av disse årene har vi . Kontaktperson: Kjersti Jakobsen. Besøksadresse: Bøvågen - Avaldsnes. Kategorier: Bygg - anlegg .

Har kontor på Avaldsnes på Karmøy. Trenger nå en montør mens en av våre montører skal ut i permisjon, men det kan. Les mer om SALHUS GARASJEPORTER. Legg til i jobbønsker Registrer deg i CV-database.


Logg inn for å få full tilgang. Som montør skal du levere og montere porter og portåpnere for våre kunder. Selskapsform, Privat aksjeselskap. Virksomhetstype, Hovedkontor.


Uansett hvilken type port som velges blir den tilpasset de ønskede mål både i høyde og bredde. Garasjeportene leveres i flere alternativer med hensyn til mønsteroppbyggningen. Dette vil i praksis si at våre garasjeporter kan monteres på de fleste garasjer.


Vi har lagt stor vekt på at garasjeportene skal være problemfrie og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.