fredag 5. mars 2021

Våtrom regler

Fagrådet for våtrom , forteller at det er mange feller å gå i når man . Uavhengig som man bygger våtrommet selv eller bruker fagpersoner til arbeidet, så er det viktig å være klar over hvilke regler som gjelder. Dersom du skal pusse opp et eksisterende bad eller våtrom , er disse. Byggebransjens våtromsnorm forklarer reglene og viser løsningene som.


Det finnes krav til badet ditt som du må oppfylle om du skal pusse opp eller bygge deg et helt nytt bad. Her er de fagmessig gode .

En stor del av våre produkter til våtrom er i IPutførelse slik at de kan benyttes i. Ved installasjon av belysning i baderom, er det viktig å kjenne reglene for . TEKer tidligere regelverk. Våtrom og rom med vanninstallasjoner. Fra nyttår ble det slutt på søknadstvang ved oppussing av ba men de betyr ikke at det er fritt fram for gjør-del-selv-rørleggere.


Spørsmål: Hvor finner jeg krav og regler om våtrom ? VG) Regjeringen sier ha det til badet og lar deg pusse opp våtrom på eget ansvar. Dersom ombyggingen ikke påvirker naboens eiendom, skal en ikke lenger måtte søke .

Oppussing av våtrom bør utføres av håndverkeren. Bevar verdier og tørre rom med kyndig hjelp. Det er mange regler å forholde seg til før man går løs på sitt eget baderom.


Når det gjelder legging av fuktsperre og membran på våtrom , har . I dag kan du i teorien i stor grad pusse opp badet på egenhånd. Men da blir du samtidig personlig ansvarlig for at arbeidet er utført i henhold til gjeldene regler. Tilstrekkelig fall på gulv i våtrom vil være 1:5 minimum m ut fra sluket. Lekkasjevann skal kunne renne til sluk fra ethvert sted i våtrommet. Dette vil i all hovedsak være ba og i noen tilfeller vaskerom.


Disse rommene har egne regler. Alle kurser i våtrom beskyttes av ett eller flere strømstyrte jordfeilvern (jordfeilbryter). BKF har en egen faggruppe som jobber med våtrom. For å redusere feil i våtrom ble det fra 1. Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Click here to visit our frequently asked questions about HTMLvideo.


Vi har spesialisert oss på modernisering av bad- og våtrom , alt fra utskifting av utstyr. Etter dagens lover og regler er det slik at det generelt ikke er behov for å. Målet er å heve kvaliteten på våtrom med hensyn til.

Hvis du først skal pusse opp badet, vil imidlertid reglene i Teknisk Forskrift.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.