mandag 22. mars 2021

Vask tørk maskin test

Basert på tester og anmeldelser har vi rangert hver enkelt vask-tørk maskin på en skala fra til 10 og deretter kommet frem til hvilke som er de beste på . Vaske- og tørkemaskiner blir stadig mer populært, noe det er en god grunn til. Teknologien utvikler seg nemlig fort slik at disse blir bedre og .

Men det frister å ha en maskin som vasker og tørker. LGen er testvinner, testet mot den Electroluxen jeg linket til, og LG kommer klart best ut. Kjøp din nye vask-tørk maskin F14A8YD fra LG til kun 10.


Vi gør det enkelt å handle hvitevarer på nett - og gir deg fri frakt i hele Norge.

Maskinen klarer kun å tørke halvparten av vaskekapasiteten. Testvinneren for eksempel kan vaske syv kilo, men tørker ikke mer enn kilo . LGs Twin wash lar deg vaske både farget og hvitt tøy samtidig, mens Samsung lar deg gjøre jobben selv. Det mest åpenbare er at den ene maskinen er stor og frontmatet, den andre. Kjøpte kombinert vask/Tørk fra LG rett før jul og den er bare knall.


Test: Lar deg fjernåpne garasjeporten fra mobilen. Forbrukerrapporten har testet syv kombivaskemaskiner, og. Du slipper unna med én maskin, og du slipper også unna å fylle opp rom med klær som tørker. For mens maskinene kan vaske opptil syv kilo tøy - kan den bare .

Vi trenger ny vaskemaskin og vurderer vask/tørk (kombinert maskin). Vurderer LG's best i test som har fått en del god omtale. Her kan du lese hvilken som har vunnet Best i test!


LG F1695RDH kombinert vask/tørk - Kapasitet vask kg/tørk kg, energiklasse A+++, års motorgaranti.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.