onsdag 17. mars 2021

Tveita borettslag

Besøksadresse: NÅKKVES VEI 1-03Oslo. BufretDriftskontoret holder til i Nåkkves vei (inngang på baksiden av Nåkkves vei 5). Forespørsler og spørsmål kan rettes til Driftskontoret på: Telefon: 46.

Tveita Borettslag søker selvstendig, ansvarsbevisst og arbeidsglad vaktmester i heltidsstilling for snarlig tiltredelse. Vi ønsker oss en person sofortrinnsvis har . Kontaktinformasjon for Tveita Borettslag Oslo, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer. Tveita borettslag ville ha en profil som skulle trekke til seg yngre folk og skille seg ut fra den store mengden borettslag i Oslo.

Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Tveita er et boligstrøk i bydelen Alna (tidligere Hellerud bydel), i Groruddalen øst i. Lønnealleen borettslag ligger lengst sørøst på Tveita i Sigrid Undsets vei . Vedtatt på ekstraordinær generalforsamling 16.

I mer enn år har Jan Erik Nordby ledet Tveita borettslag. Nå takker den entusiastiske ildsjelen for seg på borettslagets generalforsamling. Find out what's popular at Tveita Borettslag in real-time and see activity, reviews and ratings! Tveita Borettslag har besøksadresse Nåkkves vei 1 06Alna Oslo.


Bedriften ble stiftet i 19og er registrert som BRL under bransjen borettslag. Tveita Borettslag er blant de største i landet med 8leiligheter. De har under planlegging eller har gjennomført energitiltak som til . Tveita borettslag har ikke mekanisk balansert ventilasjon, men har to . Tveita Borettslag har redusert behovet for kjøpt energi med GWh siden 2006. Men det var først da de fikk inn en konsulent som så varmesystemet som en . Tveita Borettslag har besøksadresse Nåkkves vei 1 06Oslo. Selskapet ble stiftet i 19og er registrert som BRL under bransjen Borettslag.


Selskapet ble stiftet i 19og er registrert som AAFY under bransjen Borettslag. Tveita Borettslag : stort rehabiliteringsprosjekt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.