mandag 15. mars 2021

Taktekker oslo

Vi er din blikkenslager i Oslo. Finn dyktige taktekkere i Oslo og hent inn . Utfører små og store oppdrag, primært i Oslo og Akershus. Derbitak Malco AS, KRISTIANSAND S . Taktekker og blikkenslagerfirma.


Vi leverer til avtalt tid og avtalt pris.

Fagbrev som taktekker (erfaring kan kompensere for fagbrev). Blikkenslager Oslo Blikkenslager i arbeid. Våre blikkenslager- og taktekker - tjenester omfatter alle typer tak i Oslo og Akershus-området.


Uansett om taket er flatt . Vi utfører taktekking av alle typer tak i Oslo og Bærum, både på nye tak og tak som skal restaureres. Kontakt oss når du trenger en taktekker. Anbudstorget hjelper deg å hente tilbud fra flere samtidig.


Godkjente arbeidstakere.

Her får du en rask, enkel og kostnadsfri metode på å finne en jobb blant 23. På jakt etter en taktekker i Oslo ? Vi har over års erfaring som blikkenslagere, og utfører tjenester både for private og offentlige kunder. Ekspert på taktekking og legging av skifertak, takplater, takpanner, sink tak, papptak, m. Gratis befaring i Oslo og Akershus. Finn arbeid og stillinger på Careerjet.


Beskriv hva du trenger, vent på tilbudene, og velg det som passer deg best! TAKTEKKER i OSLO har aldri vært enklere! Fylke: Oslo Søknadsfrist: snarest. Vi søker deg som kan starte opp snarest i jobb og som har god erfaring innen taktekkeryrket! Interbygg er nå på utkikk etter dyktige taktekkere som vil jobbe i Oslo og regionen.


Vi ser etter deg som har jobbet flere år som taktekkere med PVC og PAPP. Hesselberg Tak Grytetekking. Som taktekker tekker du tak på nybygg, og reparerer og rehabiliterer eksisterende tak.


Arbeidet utføres på blant annet boligblokker, småhus, industribygg og . B-A Bemanning : For våre kunder søker vi etter dyktig taktekker i Oslo område. Arbeidsoppgaver: tekke flate tak, skråtak og andre takformer,asfalt og folie tekking . Hjalmar Brantings vei Oslo.

OSLO ELLER NETTSTUDIER, LÆRERUTDANNINGER . Ledige stillinger taktekking , Oslo. Her vil du finne interessante ledige jobber og stillinger i taktekking faget, om du innehar kompetanse innen dette fagfeltet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.