fredag 12. mars 2021

Sykkelstativ tak

Skaff deg et sykkelstativ til tak fra Thule, og transporter sykkelen trygt og med stil. Finn en variant som passer for deg og sykkelen din her! På utkikk etter et sykkelstativ til bil?


Thule er verdensledende på sikre sykkelstativer for tak , hengerfeste eller bakluke. Bufret Thule sykkelstativ tak.

Et sykkelstativ til tak fra Thule frakter sykkelen din uansett hvor du skal. Hos oss finne du det perfekte takmonterte sykkelstativet, med gaffel- , ramme eller hjulmontering, til deg og sykkelen din. Husk at du trenger et takstativ for å feste sykkelstativet Klikk her for å finne riktig takstativ til din bil.


Jeg har to slike på taket. Sammen med Thule holdere på railsen på bilen er dette fjellstøtt, samtidig som det ikke ser så ille ut (hvis det er viktig) Fordelene med Thule som jeg ser det er at det er lett å få tak i reservedeler . Vi tilbyr dagers prisløfte og 1dagers åpent kjøp! Unik takmontert sykkelholder fra Yakima som ikke rører rammen på sykkelen.

Ekstremt kraftig og utrolig praktisk. Passer alle sykler og alle typer stativ. Vi har stort utvalg fra Thule hvor du kan velge mellom både takmonterte og tilhengerfestet sykkelstativ. Tilhengerfestemonterte sykkelstativ er kanskje den mest bekvemme og sikre måten å transportere sykler på. Med en slik holder trenger du ikke å løfte.


Alle sykkelholder (produkter). Stativene klipses på hengerfestet, og vips så kan du frakte to-tre sykler bakpå der. Sykkelstativ med gaffelmontering. For sykler med gjennomgående akslinger uten å bruke ekstra adaptere. Oppreist sykkelstativ for rask og enkel montering – for sykler opptil kg.


Universell stående sykkelstativ uten rammekontakt, for rask og sikker montering og maksimal rammebeskyttelse. Vi er en spesialforretning for ski, kajakk, sykkel og løp. Besøk gjerne vår utstilling! Gratis frakt i netshopen!


Kan enkelt justeres med fester som klikker på plass, for alle typer gafler.

Sykler på gulv, vegg og i tak. Noen velger å ta med sykkelen inn i leiligheten, men mange har en bo skur, garasje eller annen mulighet for rimelig trygg oppbevaring av sykkelen og andre bruksgjenstander. Da finnes det flere gode muligheter for smart plassering av sykkelen.


Og det trenger ikke koste all . Jekkestropp med RDT gir godt feste av bakhjulet uten å skade felgen. Støttende hjulklosser gir bakhjulet ekstra sikkerhet og stabilitet. Teleskophjulbrettet kan tilpasses sykkelen og kjøretøyet. Maksimalt tillatt vekt per sykkel er kg. Låsbar – sykkel til sykkelstativ , sykkelstativ til lastestativ (låser inkludert).


Det mest praktiske og fullt sammenleggbare sykkelstativet for to sykler av alle typer (også elektriske sykler – for sykler). Loddrett sykkelstativ for rask og enkel montering – for sykler på opptil kg. Rask levering og gratis retur!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.