tirsdag 9. mars 2021

Stue interiør inspirasjon

Ute etter lekker inspirasjon til stue og oppholdsrom? Vi har samlet noen av våre absolutte favoritter på nett. Stuer som de fleste av oss bare kan . Inspirerende artikler om interiør og trender, enten det omfavner skandinavisk, retro, shabby chic eller klassisk stil. Inspirasjon : Stue – fantastiske stuer !

Er du interessert i interiør , bolig og DIY? Vi har funnet inspirasjon hos de flinkeste i klassen. Fra rotete stue til ryddig familierom . Det gjør seg med forskjellige farger på spisestuestolene.


Mange sier til meg at de aldri hadde kommet på å ha ulike stoler i spisestuen, men når . Ta en titt på artiklene våre og finn inspirasjon til solskjerming, gardiner, pynteputer, pledd m. Gå for én skulpturell lampe i interiøret , og gjør den til et blikkfang.

Nå er det på tide å børste støv av interiør - interessen min! Vi har et stort kjøkken og en stor kvadratisk stue , så mulighetene er mange. Det blir et par dager med inspirasjon , innkjøp og moro. Glem hvit minimalisme og dus romantikk, skal du være trendy må de sterke fargene inn i stuen , sier interiørekspertene. I dagens interiørbilde kan vi ikke utpeke en spesiell trendfarge.


Soverom inspirasjon happy homes. Spisestue etter oppussing . Jeg elsker grått interiør , så sofaen skal hvert fall være grå og stooor – må være plass til mange i den! Interiørinspirasjon : Stue. Ideer og inspirasjon til hjeminnredning.


Hvis du ønsker et varig interiør , må du tenke godt gjennom fargevalgene. INSPIRASJON : Dette er bare noen av nyansene du kan la deg inspirere av. En stue kan kanskje være begge deler, både avslappende og energisk . Personlige gjenstander og arvede klenodier bør ha en sentral plass i stua og mye inspirasjon kan hentes herfra. Her kan du få litt fargehjelp for .

Er det et rom du oppholder deg lenge i, eller kommer stuen til å være lite i bruk? Trenger du interiør inspirasjon ? Kunsthøyskolen i Bergen. NO: - Det er så mye en kan gjøre uten å bytte ut hele stua, sier interiørstylist Tone Kroken. Det å blande inn reiseminner og ting man egentlig .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.