tirsdag 16. mars 2021

Standard trappetrinn

Vi forteller deg hvordan du kommer fram til riktig trinnhøyde ved å bruke . En trapp er en samling trinn som fører opp eller ned i høyde, på steder hvor det er upraktisk med en skråning eller en rampe. BufretLignendeulike trapper på egen skole for å sjekke at de tilfredsstiller kravene til ei god trapp.

I tillegg skal de kontrollere at rekkverkene er innenfor reglementet. Bredde og høyde i trapp skal tilpasses forventet ferdsel og transport, herunder rømning ved brann. Her ser du eksempler på en typisk 14-trinns trapp som passer til høyder mellom 2cm og 2cm. Har lagd nå plattinger og skal ha trapp mellom disse.


Høydeforskjellen er på 73cm mellom plattingene. Utforming av trapper Ifølge veiledningenbør stigningsvinkelen på innvendige trapper være mellom 30° og 36°, og ifølge bør den helst være mellom. Utvalg av referansestandarder fra Standard Norge. En terrasse er ikke ferdig før den har fått en god trapp.


Trinn og reposer er som standard varmgalvaniserte. Trappetrinn og reposer i pressveiset gitterrist eller A-rist. THproduseres av pressveiset gitterrist med maske-åpning c/c x mm. TH6-S produseres av samme ristetype, men har en .

Spiraltrappetrinnene produseres som standard i to ulike utførelser. Gitterrist- og tåreplatetrinn i varmgalvanisert utførelse. Det er mange andre måter å kunne konstruere en trapp på. Maks opptrinn for en utendørs trapp er cm, noe som gir et inntrinn på cm. Jo lavere høyde på opptrinnet, jo lengre må . Om du följer vår sammanställning får du alla viktiga mått som krävs för en optimal trapplösning.


Trappetrinn type STOP Stabil er en hullrist utformet til et trappetrinn, med vange- plater for. Mannen holder på med forskaling til ny utetrapp. Nå ser vi at standard for trappetrinn er cm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.