fredag 5. mars 2021

Snekkerverksted bergen

Vi har en moderne maskinpark som sammen med dyktige medarbeidere sørger for et godt håndtverk. Våre CNC maskiner er klare for alle typer utfordringer. Bufret Lignende På vårt snekkerverksted legger vi stor vekt på kvalitet, materialvalg og konstruksjonsmessige detaljer. Våre erfarne og dyktige møbelsnekkere tegner og lager møbler på bestilling.


Alt fra store spesialinnredninger til kopier av gammelt listverk, dører og vinduer. Vi utfører alle typer småreparasjoner og tredreiing.

Norges største senter for restaurering av gamle møbler og interiør! Lang erfaring og solid fagkunnskap. Kjøkken, ba garderobe, møbler, restaurering.


Vi hjelper deg med anbud fra snekkerverksted. Anbudstorget setter deg i kontakt med lokale leverandører i Bergen. Vi leverer helhetlige totalløsninger til kontor, hjem og fritidsbolig med god kvalitet og godt design.


Vår tømreravdeling tar hånd om totalentrepriser på eneboliger og fritidsboliger. Vårt snekkerverksted gjør et profesjonelt arbeid.

Vi har bred erfaring fra spenstige designmøbler til enklere møbler som for eksempel plassbygde stueløsninger, soveromsløsniger, baderomsløsninger, trapper, bokhyller og lignende. Våre håndverkere er også erfarne restauratører og kan bringe slitte eller ødelagte møbler . Styve Møbelsnikkeri på Evanger i Voss kommune har ein godt utstyrt snikkarverkstad og erfarne snikkarar. Kjem du frå Bergen heiter det gjerne snekkerverksted med erfarne snekkere :-).


Me lagar kort og godt det folk ynskjer. Vi tilbyr arbeids-og opplæringsplasser til mennesker som faller utenom det ordinære arbeidsmarkedet, og som trenger arbeidstrening, og spesiell tilrettelegging i skjermet virksomhet. Skrevet av Atle Østrem og Marius Røbech Velkommen til vår ferske blogg fra Bryggen i Bergen ! De siste ukene har vi gjennomgått en liten snekker revolusjon på Bryggen. Snekkerverkstedet har naturleg nok mest kundar i Bergen , Voss og resten av . Det gamle tømrerverksted er omgjort til benkeveksted for tradisjonell snekring.


Gjerdesagen er ute, og handhøvlene er inne. Visste du at det er mange matestasjoner for småfugler på Fløyen? Kan du navnet på noen småfugler? Bli med FløyenKids å bygge fuglekasser! Høsten er her og vinteren nærmer seg.


De setter også ut fuglekasser og . Vår stab av dyktige håndverkere står for vår høye kvalitet, og alle egenproduserte vinduer, dører, trapper, kjøkken og innredning er tegnet og konstruert etter kundens ønsker.

Møbler - Produksjon Bergen , inkl. Brannvesenet rykket ut med store mannskaper da det klokken 13. Det brenner på et snekkerverksted , meldte brannvesenet på Twitter.


Adressen for brannen var Dreggsallmenningen rett ved Radisson-hotellet på Bryggen. Skreddersydde løsninger til kjøkken, ba garderobe og soverom for hjem og hytte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.