torsdag 11. mars 2021

Små hus på hjul

I flere land har interessen for små hus for permanent bolig - engelsk tiny houses - vokst. Mange gjør slike små hus mobile og flytter dem rundt på egne hjul. De små arbeidshyttene som budeiene benyttet seg av om. Variantene med hjul kaller man husvogn , og de kan flyttes over korte avstander. Multifunksjonelle løsninger for små arealer.


CA5-hus-er-en-god-id.

Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet. BOLIG ELLER FRITIDSBOLIG! KOBLE SAMMEN MINIHUS - ETTER STØRRELSEN SOM PASSER DINE PLANER! MODULER = EKVM I L- FORM, . Ana White og ektemannen fra den amerikanske delstaten Alaska bygger små hus sammen, men de er noe uvanlige.


Jeg ser noen fordeler med å bygge minihus på hjul (mulighet for å frakte selv = billigere), og en. Minihus frå USA og norske stølar har inspirert dei to naboane. Dei bur i kvart sitt hus på mindre enn kvadratmeter.


Når Sondre Ferstad flytter til Trondheim for å studere, tar han med seg sitt eget mikrohus på fire hjul.

Vi kallar huset Rullebo. Att huset står på hjul innebär att du kan flytta eller sälja din Rullebo om dina behov skulle förändras. Samtidigt som vi hållit nere alla . Når Sondre flytter til Trondheim til høsten og blir musikk-student, trenger han ikke tenke på visninger og knallhard kamp om leilighet. Matias Askvik og Sara Olausen har bygget sitt eget hjem – et mikrohus på hjul. Huset deres kostet 100.


Dersom flere nordmenn ønsker å bo alternativt og miljøvennlig på små arealer, så bør . Nå er det gått år og Shafer har tilført sin egen vri – nemlig hjul. Hvis det hadde vært lov å bo i et småhus på egen tomt eller en leid plass, . Den nye hustrenden kan snart dukke opp i Norge, ifølge ekspert. Shay Salomon, forfatter av boken Små hus på en liten planet mener man . Att bygga hus på hjul kan vara ett sätt att bo billigt och skuldfritt. I Sverige finns flera kollektiv med småhus på vagn.


Herbert har tegnet og bygger de fantastiske små trehusene på hjul , som. Leaf House spesialiserer seg innen design og bygging av små hus. Han bor sammen med kona og datteren i et selvbygd minihus - og er fri for gjeld og.


Paret beskriver hOMe som et lite, moderne hus på hjul. Det ville vært idiotisk å bygge småhus i byene når vi egentlig trenger.

Men mikrohus kan også plasseres i tretoppen, på hjul eller på vann.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.