mandag 22. mars 2021

Slipe tregulv

Du kan spare tusener at kroner på å slipe gulvet selv om du gjør. Det er en stor jobb å slipe gulvet selv. Vi viser deg hvordan du får et . Til gjengjeld blir resultatet flott, og du sparer fort noen tusenlapper på å gjøre . Hele helgen har gått med til sliping av gulvet i leiligheten, og takket være veldig tålmodige naboer klarte vi å bli ferdig søndag kveld.

Advarer mot å slipe gulv selv. FOTO: CORBIS Sliper du gulvene selv, må du være nøye med å bruke utstyret riktig. Hvis ikke er det fort gjort å . Over tid blir imidlertid parkettens overflate slitt og. Er du litt hendig er gulvsliping noe du klarer selv. Jevn gulv : Dette gulvet er jevnt.


For det er lett å slipe for mye, særlig om du har en tynn parkettvariant, . En flink gulvsliper kan få de fleste tregulv tilbake til fordums glans.

Vanligvis kan massive tregulv slipes mange ganger, men hvordan gjøres det egentlig? Når det er slitt hull i lakken på gulvet, eller det rett og slett har blitt veldig ripete og stygt, da er det tid for sliping. Når gulvet er slipt står du også . Vi har et flott (egentlig) gammelt tregulv i stuen. Jeg lurer på hvordan man kan slipe ned et golv? Jeg har hørt om båndsliper, plansliper, eksentersliper og deltasliper.


Vi fant (som nevnt her) det gamle gulvet under laminatet i begge stuene. I stedet for å kjøpe gulv bestemte vi oss for å slipe ned det gamle og lakke det. Jeg er norsk håndverker, som legger vekt på punktlighet og kvalitet. Kommunikasjon med kunden er . Vi har mange års erfaring med sliping av tregulv.


I dag disponerer vi landets største og mest moderne maskinpark som bidrar til et bedre . De vakreste gulv kan ligge skjult under lag på lag med maling, plater, lim, belegg og tepper. Jeg må nesten fortsette parketteringen gjennom hele leiligheten da? Parkett, altså ikke laminat?


Utleie av alle maskiner til slipe gulv ,sliping av gulv. Bonemaskiner,multimaskiner, trekantslipere .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.